Fantacine.com

The Healing Processen med en Nose Ring

Næse piercing er ikke noget nyt. Næsebor piercinger er almindelige i traditionelle Ny Guinea og afrikanske samfund, i henhold til de børn, unge og Kvinders Health Service i South Australia. Før du træder ind i piercing butik, dog fortrolig med processen med healing, så du vil vide, hvad de skal forvente.

Tidsramme

Den tid en næse piercing tager at helbrede afhænger af placeringen af ​​piercing. En næsebor piercing - en piercing på ydersiden af ​​næsen - vil helbrede i to til fire måneder. En septum piercing - en piercing af brusk - vil helbrede i seks til otte måneder. En bro piercing - en piercing trug huden i toppen af ​​næsen, vil helbrede i otte til 10 uger, i henhold til Center for Unge kvinders sundhed, Børnehospital Boston.

Egenskaber

Umiddelbart efter piercing, kan du forvente blødning, hævelse, ømhed og blå mærker. Som næsen piercing heler, kan det se pink, har en hvidlig-gul udledning, der danner en skorpe og klør, ifølge Sammenslutningen af ​​Professionelle Piercers. Alle disse symptomer er normale. Selv efter piercing synes at have helbredt på ydersiden, er indersiden stadig healing, fordi healing finder sted udefra i.

Efterbehandling

For at sikre korrekt heling af en næse ring, skal piercing webstedet skal holdes rene og sanitære. En kommercielt tilgængelig saltvandsopløsning kan anvendes til at skylle stedet mindst én gang om dagen. Desuden bør det websted vaskes med en flydende bakteriedræbende sæbe, der er duftfri to gange om dagen. Sitet skal skylles grundigt og tørres med en papirserviet, som klud håndklæder harbor bakterier.

Overvejelser

Allergiske reaktioner på piercing smykker er mulige. De fleste piercing smykker er lavet af implantat-grade rustfrit stål, som er den mindst sandsynlige metal til at forårsage en allergisk reaktion. Guld, niobium og titan er også almindeligt anvendt til piercinger, men disse er dyrere end rustfrit stål. Hvis du har en reaktion på metal smykker, vil det have at ændres til teflon eller nylon. Forsøger at ændre smykker selv, før sitet er helet kan forårsage skade og kan indføre bakterier.

Advarsel

Næsen er den mest almindelige sted på kroppen, hvor Staphylococcus aureus - eller staph - er koloniseret. På grund af dette, skal du være på udkig efter tegn på infektion. Disse omfatter en gul udledning, der lugter dårligt, ekstrem hævelse og rødme. Den amerikanske Academy of Family Physicians siger, at du skal forlade piercing smykker i så infektion kan dræne, indtil du kan se din læge til behandling, hvilket sandsynligvis vil omfatte antibiotika.


        

Udgiv min kommentar