Fantacine.com

Årsager til hukommelsestab hos kvinder

Både mænd og kvinder oplever nogle hukommelsestab med alderen. Årsagerne varierer lige fra simple glemsomhed til Alzheimers sygdom til demens. Hos kvinder er hukommelsestab ofte bundet til overgangsalderen og hormonelle ubalancer forårsaget af mangel på østrogen produktion. Mens dette er en fælles sag, er det ikke den eneste grund til kvinder er berørt af denne betingelse.

Graviditet

Uanset om det er fra hormonelle svingninger, forstyrret søvn mønstre eller optagethed med fødslen af ​​barnet, kan gravide kvinder bliver mere glemsom. I en undersøgelse offentliggjort i Journal of Clinical and Experimental Neuropsykologi, viste resultaterne gravide og nybagte mødre havde svært fastholde nye oplysninger. De havde også svært ved multitasking, hvis nogen af ​​de opgaver, var ukendte for dem. Selvom undersøgelsen kun fulgt kvinder i op til et år efter fødslen, tilstanden af ​​hukommelsestab synes at falme.

Statiner

Statiner er et kraftfuldt medicin anvendes til at styre kolesterol. Nogle af bivirkningerne er muskel- og ledsmerter, og i alvorlige tilfælde, muskel- og nyreskader. Men læger rapporterer en anden bivirkning, og det synes at være begrænset til kvinder. Mens du bruger en statin såsom Lipitor, er kvinder, der lider af hukommelsestab. Ord undslippe dem. De glemmer telefonnumre og erfaring hjerne tåge. Når off medicin, læger rapporterer, kvindernes erindringer vende tilbage til normal.

No-Carb kost

Atkins kost er berømt for sin begrænsning af kulhydrater. Med fraværet af fødevarer som brød, kartofler, sukker og visse frugter og grøntsager, bliver hukommelsen underernærede, eller så det ser ud, ifølge en undersøgelse foretaget på Tufts University i Boston, Massachusetts. Undersøgelsen omfattede 19 kvinder, hvoraf 10 blev sat på en no-carb diæt. I en uges tid, blev kvinderne fik hukommelse udfordrende tests, og udførelsen af ​​kvinder på no-carb diæt viste et fald i hukommelsesfunktion. Hvorfor? En mangel på glucose, der findes i sunde kulhydrater, kan være årsagen.

æggestokkene Fjernelse

Præmenopausale kvinder, i alderen 30 til 50 år, der har haft en eller begge æggestokke fjernet, kan have en højere risiko for tidlig debut demens eller alvorlige hukommelsestab. Resultaterne af en undersøgelse offentliggjort i spørgsmålet i august 2008 "Journal", viser, at efter en sådan procedure, den manglende østrogen produktionen i så ung en alder øger risikoen for demens efter overgangsalderen. Kvinder, der blev behandlet med østrogen efter deres indgreb viste ikke tegn på alvorlig hukommelsestab, sammenlignet med dem, venstre ubehandlet.

Overgangsalderen

Et af symptomerne, eller bivirkninger, af overgangsalderen er hukommelsestab. Dette bør ikke forveksles, dog med demens. Hukommelsestab i kvinder i overgangsalderen er normalt begrænset til mild hjerne tåge, korte fastholdelse span og manglende evne til at lære nye opgaver så hurtigt som før begyndelsen af ​​overgangsalderen. Som med fjernelse æggestokkene, resultatet af overgangsalderen er manglende østrogenproduktion. Østrogen behandlinger kan mindske hukommelsestab, men for nogle kvinder, Ginko kosttilskud, koffein indtag og hukommelse forbedrende øvelser, såsom krydsord, kan være tilstrækkelig til at afværge mere alvorlige hukommelsestab.


        

Udgiv min kommentar