Fantacine.com

Symptomer på en Fibromyalgi Hovedpine

Fibromyalgi er en kronisk tilstand, der er karakteriseret ved udbredt smerte og træthed. En fælles symptom er en hovedpine. Den hovedpine kan spænde fra en migræne til spændinger, og det er ofte forårsaget af søvnforstyrrelser og fordøjelsesproblemer, der kommer med sygdom. Symptomerne på en fibromyalgi hovedpine kan gøre tilstanden endnu vanskeligere.

hoved smerter

Ømme og dunkende i hovedet, især bag øjnene, er fælles med en fibromyalgi hovedpine. Dette er kan blive forværret af træthed eller sult.

Muskler

En hovedpine, der udstråler i nakken eller skuldre er fælles med fibromyalgi. Disse symptomer er normalt med en hovedpine forårsaget af muskelspændinger, som også kan mærkes i kæben.

migræne

Svimmelhed, problemer med blinkende lys eller følsomhed over for lys og kvalme er meget almindelige symptomer på en migræne. Fibromyalgi patienter er tilbøjelige til at have en migræne.

Depression

Den alvorlige hovedpine, som ofte ledsager fibromyalgi kan ofte ikke helbredes, bringer på depression. Manglende interesse i sociale aktiviteter kan være et symptom på en fibromyalgi hovedpine som følge af den smerte og ubehag.

Overvejelser

Fibromyalgi kan bringe på hovedpine, der er en kombination af forskellige typer.


        

Udgiv min kommentar