Fantacine.com

Hvad er årsagerne til partielle anfald?

Partielle anfald er også kendt som fokale anfald. Fokale anfald påvirker et bestemt område af hjernen versus hele hjernen engagement. Mens alle anfald er kendt for at være forårsaget af ukorrekte elektriske signaler til hjernen - den partielle anfald er ubalancerede elektriske signaler er begrænset til et bestemt område; dog årsager forbliver generelt udefineret.

Årsager

Partielle anfald ofte er et resultat af unormal hjernevæv, at resultaterne fra hovedtraume, visse infektioner eller tumorer.

typer

Der er to typer af partielle anfald: Enkel og kompleks. Den enkle beslaglæggelse resulterer i nogen langsigtet skade eller hukommelsestab. Den kompleks form påvirker hukommelse og adfærd, og det kan forårsage varige virkninger.

Egenskaber

Partielle anfald kan ramme i alle aldre, men ses oftere hos voksne. En delvis anfald kan blive til en generaliseret anfald, og du kan opleve mere gentagne anfald aktivitet.

Overvejelser

Lær om din families historie sådan aktivitet, hvis nogen, for at vurdere din risiko for partielle anfald. Beskadiget hjernevæv kan være til stede ved fødslen, men det kan gå uopdaget.

Forebyggelse / Solution

Oftere end ikke beslaglæggelse aktivitet er relateret til epilepsi. Det er vigtigt at tjekke med din læge for at udelukke alle ikke-eksisterende medicinske tilstande, for får en ordentlig behandling.


        

Udgiv min kommentar