Fantacine.com

Vejledning til Making Essiac Tea

Essiac te har længe været holdt som en potent alternativ behandling for kræft, en afgiftende substans og en immun-systemet booster. I hvor høj grad det er effektivt, hvis overhovedet, er stadig bestemmes og drøftes af forskere og læger. Uanset, blandingen stadig gør for en velsmagende og beroligende te. Denne guide vil vise dig de vigtigste skridt til at gøre Essiac te.

Forbrugsvarer og Ingredienser

For at gøre Essiac te, skal du have et par vigtige køkken forsyninger, som nemt kan findes på din lokale fødevareforsyning butik, isenkræmmer eller købmand. Først skal du have en tekande. Sørg for, at det er lavet af enten emalje eller rustfrit stål, men ikke aluminium, som kan reagere på te. Du vil også nødt til at købe sylteglas, ringe og låg samt en si, en tragt og et målebæger. Som for ingredienser, skal du 6,5 kopper burre rod, et pund af pulveriseret rødknæ urt, 1/4 lb. pulveriseret glat elm bark og en ounce af pulveriseret tyrkisk rabarber rod.

Forberedelse

Tag alle ingredienserne og bland dem sammen grundigt. Sæt løgnehistorie i en glaskrukke eller krukker og opbevares et mørkt sted, såsom køkkenskab. Dernæst bruger et målebæger, øse ud en ounce af urter blanding. Kog i 32 ounce vand over et komfur top i 10 minutter, hvilket sikrer potten eller tekande er dækket. Sluk ovnen og lad blandingen henstå natten over, sikre, at den stadig dækket. Den næste dag, genopvarme blandingen over komfuret, indtil det er dampning, og derefter lade det køle gang mere. Endelig giver sien, Si blandingen gennem filteret ind i krukker og lad blandingen afkøle yderligere.

Opbevaring

Efter Essiac te blandingen er korrekt anstrengt i glaskrukker og forseglet, kan du gemme krukker i skabet eller et andet mørkt sted. Men når krukken er blevet åbnet til brug, skal du være sikker på at gemme krukker i køleskabet. Som en ekstra sikkerhedsforanstaltning for at forhindre støbning, kan du vælge at gemme krukker i første omgang i køleskabet, afkald lagre dem i skabet helt. Som du nå det sidste stykke te i en krukke, vil din blanding være tyk. Hæld denne tykke blandingen i en større krukke og opbevar i køleskabet natten over. I morgen, vil blandingen har adskilt, så du kan bruge te del og kassér tykkere sediment.


        

Udgiv min kommentar