Fantacine.com

Urter, Stop acid reflux

Urter, Stop acid reflux


Acid reflux sygdom kan være en væsentlig ulempe i en verden af ​​quick-fix måltider og on-the-go livsstil. Medicin kan hjælpe med at begrænse virkningerne af den betingelse, men ingen medicin er uden bivirkninger. Lær om nogle af de naturlige plantestoffer metoder, der kan hjælpe begrænse sure opstød uden så mange bivirkninger.

Definitioner

Acid reflux sygdom er også omtalt som gastroøsofageal reflukssygdom (GERD). GERD er en tilstand, der involverer udsendelse af gastrisk saft fra maven og tilbage op i spiserøret. Dette kan føre til halsbrand, dysfagi og opstød. Det kan forårsage esophageal skader og er undertiden forbundet med respiratoriske problemer som kronisk hoste og astma. GERD er ofte forårsaget af en funktionsfejl lavere esophageal sphincter.

typer

Urter kan hjælpe med at reparere skaden GERD har gjort eller forbedre fordøjelsessystemet at holde GERD opstår. Deglycyrrhizinated lakrids (DGL), en reparation urt, der bruges til at genopbygge den indre slim foring af maven og kan hjælpe med at forhindre halsbrand, når det tages over tid. Aloe vera juice hjælper reparere dit system ved beroligende esophageal irritation. Kanel ekstrakter forbedre fordøjelsen og bringe en varmende effekt på kroppen. Djævleklo kan styrke fordøjelsen og forbedre mad absorption. Peppermint forbedrer strømmen af ​​mavesafter.

Dosering

Tag DGL i to 380 milligram vafler tre eller fire gange om dagen mellem måltiderne. Aloe vera juice må indeholde 98 procent aloe vera med ingen aloin eller aloe-emodin. Tag to kopper af saften tre gange om dagen mellem måltiderne. Tilføj kanel til din mad hele dagen eller brug i en urte afkog som en te. Tag 1,5 til 2 gram djævleklo per dag. Lav en pebermynte urtete ved at hælde en kop kogende vand over en overdænge teskefuld tørrede pebermynte blade. Lad det stejle i 10 minutter og drikke tre til fire kopper om dagen.

Fordele

Ved at bruge disse urter, vil du opleve en forbedret fordøjelse og mindre mavesyre. Mindre syre betyder mindre syre, der får i spiserøret. Enhver smerte, du måtte have oplevet i spiserøret eller maven vil begynde at sprede som følge af de helbredende kræfter af aloe vera og DGL. Disse plantestoffer tilføjelser til din kost kan også hjælpe dig med gigt smerter, hovedpine, ledbetændelse og stress relief.

Advarsel

Da nogle naturlægemidler kan være i konflikt med dit eksisterende medicin eller allergi, skal du kontakte din læge, før du foretager nogen store tilføjelser til din supplerende plan. Disse naturlægemidler er ikke en hurtig løsning; du bliver nødt til at koble dem med en sund kost og en øvelse plan for at se den fulde effekt.


        

Udgiv min kommentar