Fantacine.com

Sådan Naturligvis Rid arterier af plak

De store tykke blodkar, der bringer ilt fra dit hjerte til alle de vitale organer i kroppen, kaldes arterier. Normale, sunde arterier er elastiske og fleksible. Når dine arterier begynder at miste deres elasticitet og hærde, er det lægeligt betegnes åreforkalkning. Åreforkalkning er forårsaget af fede, gul, hævede stoffer kaldet plak, der ophobes i arterierne. Plaque akkumuleres over tid, normalt på grund af en usund livsstil og kost. Arteriel plaque buildup kan føre til et hjerteanfald eller et slagtilfælde. At komme af plak i arterierne er mulig ved hjælp af alle naturlige metoder.

Instruktioner

1 Tilføj masser af hvidløg til din daglige kost. Allicin er den aktive bestanddel af denne fælles urt. Det forhindrer og reducerer opbygning af arteriel plaque. Pynt dine hovedretter med hvidløg hver dag. Du kan også tage en hvidløg supplement dagligt samt at maksimere fordelene. Den anbefalede dosis for hvidløg kosttilskud er en 500 mg tablet én gang dagligt.

2 Tag en 500 mg C-vitamin supplement hver dag. C-vitamin er en kraftig antioxidant, der kan bidrage til at mindske arteriel plaque-dannelse og samtidig forhindre udviklingen af ​​talrige fælles cardiovaskulære sygdomme. Du kan også forbruge fødevarer rige på C-vitamin, såsom citrusfrugter hver dag.

3 Tilføj masser af havre til din kost. Den antioxidant avenanthramide er den aktive ingrediens af havre, der medvirker til at forhindre plak fra klamrer sig til væggene i arterierne. Spis en skål havregryn til morgenmad hver dag.

4 Udfør høje effekt øvelser i mindst en time om dagen. At få nok motion kan hjælpe med at forhindre og løsne plak fra blodårerne ved at fremskynde blodcirkulationen. Høj effekt øvelser omfatter løb, aerobic og svømning.

TIPS

  • Du skal kontakte din læge, før der iværksættes nogen selvstændig behandlinger for hjertesygdomme.

        

Udgiv min kommentar