Fantacine.com

Hvordan man undgår Cerebral parese Risikofaktorer

Hvordan man undgår Cerebral parese Risikofaktorer


De nøjagtige grundlæggende årsager til cerebral parese er fortsat genstand for dato. Men forskere har identificeret risikofaktorer i prænatal, fødsel og vorden faser, der kan føre til en signifikant større sandsynlighed for, at et barn vil udvikle cerebral parese. For tidlig fødsel kan være den stærkeste enkelt risikofaktor. Andre omfatter forhold i løbet af graviditeten, samt hændelser under fødsel og tidlige barndom. Læs videre for at lære at undgå cerebral parese risikofaktorer.

Instruktioner

Undgå cerebral parese risikofaktorer forbundet med problemer i Graviditet

1 Beskyt dit barn mod lav fødselsvægt eller for tidlig fødsel ved at tilslutte sig en sund livsstil i hele graviditeten, herunder god ernæring, hvile og moderat motion og afholdenhed til alkohol, rygning og stofmisbrug. Chancen for en baby udvikler cerebral parese øger lavere barnets fødselsvægt.

2 Planlæg et besøg med din OB-GYN læge tidligt i din graviditet at fokusere på, hvad du kan gøre for at mindske risikoen for en for tidlig fødsel. Næsten halvdelen af ​​alle børn, der udvikler cerebral parese blev født for tidligt.

3 Tag hvad forebyggende tiltag er nødvendige for at sikre, at du ikke bliver udsat for sådanne tidlige fødsel risikofaktorer som kulilte eksponering, STREP eller andre infektioner. Du bør også undgå lange arbejdstider, mens på dine fødder, seksuelt overførte sygdomme og vold i hjemmet. Din OB-GYN læge kan anbefale sengeleje eller en anden obligatorisk indgriben, hvis sådanne risikofaktorer er eller har været til stede.

4 Spørg din OB-GYN læge om hensigtsmæssigheden af progesteron behandlinger, yoghurt eller clindamycin behandlinger for høje vaginal PH eller fiskeolie kosttilskud. Hver af disse fremgangsmåder har vist sig at være noget effektive til at reducere risikoen for for tidlig fødsel.

5 Rådfør dig med din OB-GYN læge om, hvorvidt du skal behandles med medicin til at lindre sådanne tidlige fødsel risikofaktorer som forhøjet blodtryk, urinvejsinfektion, angst eller diabetes.

6 Tag ekstrem omhu for at undgå infektioner, der kan frigive giftige cytokiner til fostrets hjerne under graviditeten. Infektioner til den gravide mor kan tredoble et barns risiko for at udvikle cerebral parese.

Undgå cerebral parese risikofaktorer forbundet med fødsel eller Early Childhood

7 Beskyt din baby fra cerebral parese risikofaktorer, der er til stede efter fødslen. Disse omfatter blyforgiftning og andre miljøgifte, svær gulsot, rystet Baby syndrom og hændelser, der kan forårsage kvælning eller hypoxi såsom kvælning, nær drukning og forgiftning.

8 Guard mod fysisk skade på dit barns hjerne og hoved af baby proofing dit hjem.

TIPS

  • Lyt til din OB-GYN. Balance dit ønske om at fortsætte arbejdet, motion og foretrukne aktiviteter hele din graviditet med den viden, at de forholdsregler, der anbefales til du er lige så meget om at beskytte din skrøbelige barn, som de er om forkælelse dig.

        

Udgiv min kommentar