Fantacine.com

Ikke Farmakologisk Sleep Enhancement Techniques

Kom en god nats søvn er noget, som de fleste af os tager for givet, indtil vi begynder at lide af søvnløshed eller forstyrret søvn. Søvn er en vigtig kropslig funktion, der hjælper med at opbygge et sundt immunsystem og øger mental, fysisk og følelsesmæssig sundhed. Søvnmangel kan starte en cyklus, der er svært at bryde og kunne medføre, at du desperat forsøge bruger beroligende midler, der kan forårsage afhængigheder. Der er mange alternative teknikker til at hjælpe forbedre søvn, som du kan udforske, før du tænder for beroligende midler.

Vitaminer og kosttilskud

Kava kava rod er den mest almindeligt anvendte urtekosttilskud for søvnløshed. Kava kava er kendt for at producere en følelse af afslapning og øge drømme. Lang tids brug er ikke foreslået på grund af muligheden for leverskade. Kava kava kan tages i form af en pille eller tinktur, men uanset hvilken form det er taget, doser skal starte lavt og øge kun hvis det er nødvendigt, langsomt og over tid. Baldrian er en anden udbredt plantestoffer bod for søvnløshed og er i virkeligheden den naturlige kilde valium. Baldrian har ikke de barske bivirkninger, lægemidler kan inducere og det fungerer godt som en langsigtet supplement til søvn ekstraudstyr. Du bør dog være meget opmærksom på doseringen mængder som høje doser af denne urt kan forårsage kvalme, svimmelhed, hovedpine og i ekstreme tilfælde lammelse. Du bør ikke køre bil eller betjene tunge maskiner efter at have taget en dosis af baldrian og det bør ikke kombineres med lægemidler, der har lignende virkninger. Kamille har en lang og solidt ry som en sikker og effektiv søvn støtte. Urten er sikkert for både voksne og børn og er typisk indtages i form af te. Vitamin E, calcium og magnesium betragtes som kosttilskud, som er positive over søvn ekstraudstyr.

Tips og livsstil justeringer

Små justeringer af din daglige rutine kan gøre en stor forskel senere, når du ligger ned for at sove om natten. Prøv at drikke masser af vand hele dagen for at holde fra dehydrering, som kan forårsage søvnproblemer. Hjerte-kar-motion i løbet af dagen vil lindre stress og spændinger forlader dig mere afslappet og træt ved sengetid. Prøv at begrænse motion efter 6 eller 7:00 da en accelereret puls og højere blodtryk rent faktisk kan gøre det vanskeligere at sove. Indtil du er i stand til at etablere en regelmæssig søvn mønster er det bedst at undgå alkohol, nikotin og koffein, da disse er de store lovovertrædere i veludhvilet søvn. Fjernelse distraherende belysning eller elektronik og minimere dit soveværelse eksponering for lys og lyd er altid nyttigt. Hvis du har problemer med at sove på grund af livets bekymringer, kan du prøve journaler eller skrive i slutningen af ​​dagen for at lindre stress. Taler om disse bekymringer med en rådgiver eller terapeut kan også være gavnligt.


        

Udgiv min kommentar