Fantacine.com

Naturlig Alkohol Detox derhjemme

Naturlig Alkohol Detox derhjemme


Hvis dine drikkevaner har vokset til at omfatte binge og / eller konsekvent drikke, og du er interesseret i afgiftende din krop, der ikke er mere vanskelig vej end den, rejste alene. Mange mennesker har svært ved at håndtere deres afgiftning, når der opstår abstinenser. Hvis du er forpligtet til detoxing naturligt og derhjemme, bør du overveje at mobilisere en ansvarlighed partner, der kan tjekke op på dig og give støtte. Du bør også uddanne dig selv på præcis, hvad du kan forvente, når du går gennem detox og mentalt forberede sine rigor.

Plan for angreb

Del alt vedrørende dit forsøg derhjemme afgiftning med din ansvarlighed partner. Sørg for at du kan stole på ham til at lytte til dig, køre ærinder og lægge pres på dig for at opretholde kurset, når tilbagetrækning er på sit værste. Beslut hvordan du vil holde op at drikke; mens kold tyrker kan være den mest attraktive tilgang for mange mennesker, er det ikke for alle, og jo længere og tungere du har drukket, vil vanskeligere denne metode være. Hvis det er tilfældet, udarbejde en plan til begrænsning og i sidste ende fjerne dit drikkeri. En fælles tilgang er at skære en til to drinks fra dit daglige indtag hver dag. Du kan flytte ved langsommere eller hurtigere hastigheder, afhængigt af hvordan du håndterer din tilbagetrækning. Selv hvis du ikke kan forbedre hver dag, aldrig relatere. Når du har nået et nyt lavpunkt, ikke går over det.

kosten overvejelser

Reducer dit sukker og koffein. Dyreforsøg har vist, at disse kan øge din appetit for alkohol. Der er også flere kosten og urtekosttilskud, du kan tage, der er kendt for at hjælpe med alkohol afgiftning og tilbagetrækning, såsom mælk tidsel, beta-caroten, kudzu, magnesium, primula olie, glutamin og vitamin A, B3, B6, C, D , E, og især B. Du bør også overveje at tage agern, kvan eller calanatts, der hjælper reducere din trang til alkohol og kan hjælpe med andre tilbagetrækning komplikationer, såsom kramper, kvalme eller opkastning. Tag cayenne eller celandine naturlægemidler kosttilskud for at hjælpe med at lette humørsvingninger, temperament og følelser samtidig med at gå gennem tilbagetrækning.


        

Udgiv min kommentar