Fantacine.com

Sådan Cope med depression på grund af separation

Separation eller enden af ​​et ægteskab kan forårsage reaktiv depression, som er en udvidelse af justering uorden. Reaktiv depression er karakteriseret som en reaktion på en situation eller begivenhed, der forårsager tristhed, træthed, tab af interesse i normale rutiner, grædeture og søvnløshed. Sørgende fra tabet af et forhold er normalt; men det kan nemt blive til depression. Find ud af hvordan du kan klare med depression og komme videre med livet efter separation.

Instruktioner

1 Rediger dit miljø. Flytning til en anden by eller stat er den mest ekstreme form for dette forslag, men du kan forvandle dig hjem uden at bruge penge eller forlader. Placer din partners personlige elementer i en kasse. Enten giver deres ejendele tilbage eller gemme det væk. Foretage nogle ændringer i dit hjem såsom at flytte rundt møbler, maling vægge eller ændre farver. Farver kan påvirke dit humør. Blå kan fremprovokere følelser af ro, mens rød kan fremkalde energi. Ved at skræddersy dit hjem stemning til din personlige smag, kan du føler dig mere kontrol over en situation, der føles kaotisk.

2 Gå ud med venner og familiemedlemmer. Mennesker med depression typisk isolere sig fra social aktivitet, således at fremme en følelse af ensomhed og sorg. Vælg positive aktiviteter såsom besøger kunstgallerier, tage en klasse eller gå ud til middag. Talrige mennesker falder i fælden med at gå ud på barer for at lette deres depression. Men alkohol er et depressivt og vil kun gøre dine symptomer værre. Nogle mennesker kan være fælles venner af din ex-partner. Beslutte, om du er klar til at se dem igen. Afstå fra at bringe op fortiden eller din partner, mens ud. Tag denne tid til at udforske din egen individualitet uden for forholdet.

3 Spis en sund kost. Vægttab og vægtøgning er normale symptomer på depression. Ifølge Dr. Ingrid van Heerden, mangel på kulhydrater, protein, vitamin B12 og næringsstoffer kan forværre eller forårsage en depressiv tilstand. Opret en kostplan, der består af magert kød, fedtfattige fødevarer, fuldkorn, frugt og grøntsager. Hold dit blodsukker går ned ved at spise tre måltider og to små snacks om dagen. Blodsukker nedbrud opildne angst, træthed, depression og fødevarer binges. Undgå fødevarer, der vil gøre du føler dig sløv eller tage på i vægt - raffineret sukker, bagværk, stegte fødevarer og fede kød. Forøg din mængde af kulhydrater.

4 Skriv i et tidsskrift. Skrivning kan give afføringsmiddel indsigt i forholdet og forbi den. Det er en effektiv måde at komme ud følelser og reflektere over dine nuværende tanker og følelser. Prøv at skrive breve til din partner, at du aldrig vil sende. Fortæl ham, ting, som du ønsker du kunne sige. Del bogstaverne eller tidsskrift med en terapeut for at få yderligere indsigt for uløste problemer eller negative tankemønstre.

5 Planlæg en aftale med en terapeut, rådgiver eller socialrådgiver. Kognitiv terapi hjælper dig med at ændre negativ adfærd, tankemønstre og overbevisninger. En terapeut kan hjælpe dig med at helbrede fra den sorg, slutter en relation og hjælpe dig sætte mål. Det kan være nødvendigt at se en læge for en recept på antidepressiva til at komme igennem forsøger gange. Vær konsekvent med at gå til udnævnelser. Det er bedst at sætte en rutine for terapi, så du ved, du kan regne med det, når du er deprimeret.

TIPS

  • Deltag i en skilsmisse støttegruppe for at møde andre mennesker, der oplever lignende problemer og modtage information til at klare gennem adskillelse. Hold kontakten med din partner ned til et minimum. Bevæger sig fra et forhold tager en masse arbejde, og hyppig interaktion kan åbne gamle sår og forlænge depression.

        

Udgiv min kommentar