Fantacine.com

Hvad skal gøre, når du er deprimeret Over en Guy

Hvad skal gøre, når du er deprimeret Over en Guy


Når et forhold slutter, er der altid en tid med opsving. En break-up forårsager sorg og endda depression, og en kvinde har brug for at beskæftige sig med disse følelser, så de ikke bliver til en dvælende spørgsmål. Det gamle ordsprog, at "der er masser af fisk i havet" er en klog en til at huske, når de forsøger at komme over en fyr og gå videre fra hjertesorg af et mislykket forhold.

Tage tid

Det er vigtigt at tage tid at komme over et mislykket forhold, ligesom man sørger død af en elsket. Folk bliver vant til at have en person i deres liv, som de er tæt på og bruge en masse tid sammen med, og fraværet af denne person forårsager sorg og en følelse af tab, end der kan være overvældende. At bruge tid på at lære at give slip og at komme igennem hver dag uden at personen er kritisk.

Kom op med en plan

For at undgå at blive deprimeret over at miste den fyr, lave en plan for, hvordan at sørge slutningen af ​​forholdet. Tag et par uger eller et par måneder til at tilpasse sig livet uden ham, så gå videre. Planlæg en bestemt dag, at du vil komme videre med dit liv, og holde sig til det. Husk, der er altid en anden derude for alle.

Gå ud

Lav planer med venner, når du er klar. Venner kan hjælpe opmuntre dig, gøre dig grine og fjerne enhver sorg, at kunne føre til depression. Selv bare at tale med familie og venner på telefonen kan hjælpe, men at komme ud af huset kan være den perfekte måde at få nye venner eller endda møde en ny fyr.

Find en Hobby

Hold travlt, så at tænke over, at fyren er ikke den første ting på dit sind. Find en hobby, der vil holde dig beskæftiget. Det kan være noget så simpelt som syning eller læsning eller så kompliceret som at skrive en bog eller lære et nyt sprog. Når sindet er optaget med noget andet det ikke har tid til at lade en person bliver deprimerede over en break-up.


        

Udgiv min kommentar