Fantacine.com

Metoder i Øget Serotonin

Metoder i Øget Serotonin


Serotonin er et hormon, der naturligt forekommer i hjernen. Den er designet til at hjælpe synapser brand, og er virkelig en stor del af det brændstof, der holder vores hjerner sund og velfungerende. Lave niveauer af dette hormon kan forårsage humørsvingninger, og den mest almindelige af disse lidelser er depression. Der er måder, du kan øge denne kemiske samt forhindre tabet af det.

Instruktioner

1 Spis din favorit sukkerholdige godbid til øjeblikkeligt øge din serotonin niveauer. Du behøver ikke at bekymre dig om at ødelægge din kost, hvis du spiser en lille del. Din hjerne har brug for sukker for at fungere normalt, og det er den hurtigste måde at føle sig bedre. Hold en lille sukkerholdige behandler til sidst på eftermiddagen, når du begynder at føle træg.

2 spise et par kulhydrater i løbet af dagen. Protein er afgørende for at opbygge og vedligeholde sunde muskler, men kulhydrater hjælper kroppen bruge proteinet. Disse to elementer arbejder hånd i hånd, og skal afbalanceres, så serotonin-niveauet ikke dyppe for lavt. Spise sunde afbalancerede måltider vil hjælpe din krop køre på sit optimale niveau, og holde din energi op.

3 motion hver dag for at holde din serotonin niveau op. Gøre lidt jogging eller spille din yndlingssport. Hold prøve nye aktiviteter, så du ikke har lyst til at udøve er en opgave. Organiser en volleyball spil med venner og familie. Prøv rulleskøjteløb. Snup en jumprope næste gang du er ude at handle. Varier dine aktiviteter, og du vil aldrig kede sig. Tilsæt lidt vægttræning. Opbygge stærke sunde muskler er fremragende til generelle sundhed, og dette vil øge serotonin så godt.

4 Sleep mere og sove godt. Vær sikker på at du går i seng omkring samme tid hver aften og stå op omkring samme tid hver morgen, så din krop forbliver i en konsistent tilstand. Dette er den bedste måde at garantere du vil blive i stand til at sove og få nok hvile. Mangel på søvn dramatisk påvirker serotonin, så planlægge din søvn timer og gøre det til en prioritet at få nok.

5 Få udendørs og i solskinnet. Sollys er en naturlig serotonin booster. Vær sikker på at tage lidt tid ud hver dag for at komme udenfor. Frisk luft og solskin er de bedste naturlige måder at holde din serotonin niveauer op. Glem ikke solcreme og et par cool solbriller for at forebygge for tidlig aldring.


        

Udgiv min kommentar