Fantacine.com

Usædvanlige Foderet

Usædvanlige Foderet


På grund af USAs besættelse med tynde, enhver kost, der får resultater bliver populær. Det betyder ikke noget, hvis kosten er sund eller ej, så længe det er en succes og får resultater. Ifølge Spørg Trainer.com, hvis du mister vægt ved hjælp usunde metoder, vægten kommer tilbage hurtigere end før, så usunde metoder er kontraproduktivt. Ikke desto mindre, amerikanerne fortsætte med at forsøge nogle meget usædvanlige kost.

Apple Cider Eddike Diet

Ifølge Allure Magazine, Heidi Klum og Black Eyed Peas 'Fergie har både brugt æblecidereddike kost. Planen er, du tager et skud af æble cider eddike før hvert måltid til at bremse din appetit. En ammestuehistorie insisterer på, at eddike skærer gennem fedt i maven ligesom det gør, når du bruger den til at rengøre, et krav fra Madelyn Fernstrom, direktør for University of Pittsburgh Weight Management Center bestrides. Desuden er der ingen oplysninger til tyder på, at Apple cider eddike faktisk hæmmer appetitten.

Den Freegan Diet

Den freegan kost er for dem, der ønsker at tabe sig ved at spise gratis fødevarer og fødevarer, der er "brugt". De spiser kun veganer, eller plante-baseret, mad. De spiser ikke noget, der kommer fra dyr. Desuden har de forbruge fødevarer, der er blevet kasseret, engagere sig i Dumpster dykning for fødevarer smidt ud af restauranter, købmandsforretninger og hoteller. De spiser også plantemateriale eller frugt de støder på træerne. Andet end at være, hvad nogle mennesker mener ulækkert, læger siger, det er ikke nødvendigvis en dårlig kost plan.

The Raw Food Diet

Den rå fødevarer kost er ikke alt, underligt, men det er usædvanligt. Rå foodies mener at opvarmning fødevarer ødelægger deres næringsstoffer. Hengivne spiser rå frugt, grøntsager, nødder og kerner. Fødevarer kan være opvarmet, men aldrig over 116 grader. Den rå fødevarer kost fad forvandlet til en bevægelse, og er gået lidt mainstream med udelukkende rå mad restauranter åbne i større byer over hele USA. Rå fødevarer kost er sund, men kosten er svært at holde sig til.

Andre Usædvanlige Foderet

Andre usædvanlige kostvaner omfatter: bomuld bolden kost, hvor folk spiser vatkugler og vand; den lilla-food kost, hvor kun lilla-hued fødevarer forbruges; og master rense kost, hvor en bryg af cayenne peber, citronsaft og ahornsirup er nippede hele dagen. Berømtheder deler skylden for den stigende popularitet for mange af disse lune kostvaner, og Amerikas usund besættelse med slankhed, ikke fitness, har forårsaget folk til at tage drastiske foranstaltninger i deres søgen efter at tabe sig.


        

Udgiv min kommentar