Fantacine.com

Karpaltunnelsyndrom Behandling i Graviditet

Karpaltunnelsyndrom forekommer ofte med gentagne hånd bevægelser, såsom at skrive, men er også meget almindeligt hos gravide kvinder, uanset om de deltager i gentagne håndbevægelser.

Hvorfor er Karpaltunnelsyndrom Værre under graviditet?

Den karpaltunnel er en smal tunnel i håndleddet, der beskytter nerver og sener, der går til hånden (se reference 1). Under graviditet, kan øget væskeretention lægge pres på karpaltunnel og irritere nerverne i hånden, der forårsager følelsesløshed, smerte og tab af styrke. Karpaltunnelsyndrom generelt forbedres efter fødslen af ​​et barn, men symptomer kan fortsætte efter graviditet.

Behandling af smerter af karpaltunnelsyndrom under graviditet

Karpaltunnelsyndrom kan være meget smertefuldt under graviditeten. Gravide kvinder, der er i et job, der kræver hyppige gentagne håndbevægelser måske overveje iført en hånd tandbøjle i arbejdstiden og bør stoppe ofte for at strække deres hænder. Den karpaltunnel er lidt bredere, når håndleddet er i lige position og ikke er bøjet. Holde håndleddet lige så meget som muligt kan hjælpe med at forhindre karpaltunnelsyndrom forværring under graviditeten og kan hjælpe med at lindre smerter. Sover på side kan afgive karpaltunnelsyndrom værre og bør undgås. Anvende is-packs til håndleddet kan hjælpe med at reducere hævelse og hjælpe med smerten af ​​karpaltunnelsyndrom.

Yoga man behandler Karpaltunnelsyndrom under graviditet

Yoga kan sommetider hjælpe mindske smerter forbundet med carpal tunnel under graviditet og er en fantastisk, naturlig måde at reducere de generelle smerter af graviditeten i resten af ​​kroppen. Strækker hånd og håndled kan hjælpe med at lindre nogle af presset på karpaltunnel og mindske smerter og følelsesløshed. Øve yoga kan hjælpe med at uddanne gravide kvinder om teknikker til at strække hånden og håndleddet i løbet af dagen for at hjælpe med at reducere presset på carpal tunnel.


        

Udgiv min kommentar