Fantacine.com

Fetus Udvikling uge for uge

Føtal udvikling sker mellem fjerde og tolvte uge af graviditeten, ved menstruation alder. Menstruationsbeskyttelse alder er bestemt af den første dag i den sidste menstruation, så graviditeten virkelig ikke forekommer ved uger et og to. Sker befrugtning i slutningen af ​​uge to og zygoten implantater i livmoderen i uge tre. De embryo former i uge fire og udviklingen fortsætter i hele første trimester.

Uge 4 og 5

Baby består af tre vævslag, der vil udvikle sig til forskellige organer. Kredsløbssygdomme udvikler og hjertet begynder at slå.

Uge 6

Neuralrøret lukker. Arm og ben knopper vises. Munden, indre ører, fordøjelsessystemet og respiratoriske systemer begynder at danne. Hjertet slår mellem 90 og 120 slag i minuttet.

Uger 7 og 8

Munden, ører og næsebor bliver mere defineret. De arm og ben knopper vokse. Svømmehud fingre og tæer dannes.

uge 9

De arm og ben knopper vokse. Baby begynder at bevæge sig og udvikler en sparke refleks. Hårfollikler, nipler og kønsorganer begynder at udvikle sig.

uge 10

Den embryoniske hale forsvinder. Skelettet begynder at danne, herunder tandknopper. Leddene i arme og ben er synlige og fingre og tæer mister deres webbing. Pulsen kan være så højt som 175 slag i minuttet.

Uge 11 og 12

Den eksterne genitalier formular. Fingernegle og tånegle vises. Fosteret er fuldt dannet. Pulsen begynder at bremse ned til omkring 150 slag per minut for resten af ​​graviditeten.


        

Udgiv min kommentar