Fantacine.com

Isotonix Diet

Isotonix er en linje af kosttilskud, der ifølge dens beslutningstagere, tilbyder en vifte af ydelser, der spænder fra at fremme hjerte-kar-sundhed til at hjælpe vægttab. Tillæggene er antioxidant-rige og generelt støtter trivsel.

Fordele

De aktive ingredienser i tillægget Isotonix OPC-3 er vindruekerneekstrakt, fyr bark ekstrakt, rødvin ekstrakt, biliberrry ekstrakt og citrus ekstrakt. Alle er fremragende kilder til en særlig anti-oxidant kaldet proanthocyanidiner. Ifølge en undersøgelse offentliggjort af Current Medicinal Chemistry, kan proanthocyanidins spille en vigtig rolle i sundhed ved at virke som kræft chemopreventives, som undertrykker eller forhindrer fremadskriden af ​​invasive cancere og anti-inflammatoriske midler. De menes også at reducere risikoen for kardiovaskulær mortalitet. En anden undersøgelse offentliggjort i tidsskriftet Toxicology rapporterede, at oligomere proanthocyanidiner, naturligt forekommende antioxidanter bredt tilgængelige i frugt, grøntsager, nødder, frø, blomster og bark, besidder et bredt spektrum af biologiske, farmakologiske og terapeutiske aktiviteter mod frie radikaler og oxidativt stress.

Isotonix i din kost

Isotonix fungerer bedst, hvis du spiser en ren kost og motion. Spise en ren kost betyder meget lidt eller ingen hurtige eller forarbejdede fødevarer. Din kost bør indeholde kun frisk frugt og grøntsager, fuldkorn, bælgfrugter, bønner, magert mejeriprodukter og magert protein kilder. Din øvelse regime bør omfatte modstand, hjerte-kar og fleksibilitet uddannelse. Du skal engagere sig i en form for motion mindst fire dage hver uge i mindst 30 minutter.

Hvornår skal tage Isotonix

Tillægget Isotonix OPC-3 bør tages første ting om morgenen på tom mave for at sikre maksimal absorption. Denne måde, når det kommer ind i maven, kan det behandles straks. Bland supplere med kun vand. Enhver anden væske vil kræve fordøjelse og vil bremse absorption. Det beløb, du tager, afhænger af kropsstørrelse, så læse instruktionerne grundigt.

Hvor længe skal tage Isotonix

Fordi Isotonix er en helt naturlig supplement, kan du tage det første til at forbedre dit helbred. Fortsæt med at tage det for at bevare dit helbred.


        

Udgiv min kommentar