Fantacine.com

Sådan Gør shower gel

Sådan Gør shower gel


Det er forholdsvis enkelt at lære at lave din egen fugtgivende, revitaliserende shower gel, og endda tilpasse det med din favorit duft. Faktisk oprette din egen shower gel er en enkel og billig måde at forkæle dig selv med en duft af dit valg, hver gang du tager et brusebad. Hældes i en dekorativ krukke, det gør for en unik, personlig gave til venner og familie. Gør dit eget shower gel er også en god måde at drage fordel af de kosmetiske og medicinske fordele af urter såsom Aloe Vera. Læs videre for at lære at lave shower gel med aloe vera gel:

Instruktioner

1 Mål vandet ud i en gryde og varme det op til lidt over stuetemperatur. Du ønsker ikke at være varm. Hæld den varme vand i en keramisk skål.

2 Hæld shampoo koncentrat og derefter røre det i vand, indtil det er helt blandet. Rør aloe vera gel og æble duft. Tilsæt salt og nogle farvestoffer.

3 Bland ingredienserne grundigt, indtil godt blandet. Gelen vil have en tyk konsistens, som er, hvordan det skal være.

4 Hæld godt blandet shower gel i en dekorativ krukke, flaske eller anden beholder efter eget valg. En tom shampoo flaske er et godt valg til personlig brug. Din hjemmelavet shower gel vil vare op til 6 måneder.

5 Fugt en svamp, bad puf eller vaskeklud og sætte en lille mængde af shower gel på det. Skumme det op, anvende det til våd hud, vaske og skylle det ud. Brug dagligt, hvis det ønskes. Denne opskrift vil efterlade din hud blød og forkælet. Det kan endda rivaliserende din butik-købte shower gel!

TIPS

  • Du kan erstatte shampoo koncentrat med uparfumeret shampoo og endnu en teskefuld salt.
  • Brug vand fra hanen vil gøre din shower gel overskyet; med destilleret vand er en bedre løsning.
  • Eksperimenter med forskellige dufte for at skabe din egen unikke duft. Mix og match dufte eller bruge en enkelt duft.
  • Wrap en krukke eller flaske du brusebad gel i smukke indpakningspapir eller i en gavepose og give det væk som en personlig, unik gave.

        

Udgiv min kommentar