Fantacine.com

Sådan køber Glycerin

Glycerin er en farveløs væske, der er kosmetisk egnede til behandling af tør hud, healing ar, og blødgørende hård hud (blandt mange andre anvendelser).
Af denne grund, glycerin er en almindelig ingrediens i hjemmelavede sæber og shampoo til både mennesker og kæledyr. Denne artikel vil diskutere nogle almindelige steder at købe glycerin til personligt brug og omkostningseffektiv mulighed for at købe glycerin i løs vægt.

Instruktioner

1 Afhængigt af dine behov, finde glycerin kan være så let som en tur ned til din lokale apotek. På et apotek, er glycerin normalt kun sælges i små mængder (fra 2,5 til 5 ounces) til priser fra $ 5 til $ 10. For mange personlige anvendelser kan dette være en tilstrækkelig mængde glycerin. Men i nogle tilfælde, såsom at gøre hjemmelavet sæbe eller shampoo, kan der ønskes et større og mere omkostningseffektiv mængde glycerin. I så fald vil du ønsker at undersøge, hvor man kan købe glycerin i løs vægt.

2 En af de hurtigste måder at finde glycerin i bulk er ved at søge på Google efter "glycerin ved gallon." Dette vil give flere virksomheder er villige til at sende bulk-glycerin direkte til dit hjem til konkurrencedygtige priser (omkring $ 30 per gallon). Men husk på, at disse priser ikke omfatter shipping, og væsker er tunge: Du kan forvente at betale op på $ 15 for at få en gallon (ca. 10 pounds) glycerin hjemmemarkedet sendt til dig.

3 Hvis du ønsker at finde en lokal alternativ til at købe løs glycerin, prøve at søge de gule sider for håndværk butikker, levering bagning butikker eller lade dyr levering butikker. Håndværk butikker sommetider bære glycerin for enkeltpersoner interesseret i at gøre deres egen krop sæbe, og kommercielle bagere bruger glycerin i opskrifter som konserveringsmiddel eller til at holde maden tørrer ud. Hesteejere ofte køber store mængder af glycerin for shampoo eller heste klovpleje.

TIPS

  • Af den måde, når de køber glycerin (især i bulk), kigge efter en "USP (United States Parmacopoeia) grade" eller "food grade" produkt. Dette sikrer, at du får et produkt af høj kvalitet, der er sikkert til kosmetisk brug.
  • Mest glycerin er afledt af animalsk fedt, men 100% vegetabilsk glycerin er også tilgængelige i løs vægt på lidt større omkostninger.

        

Udgiv min kommentar