Fantacine.com

Sådan genkender agens af tyske Mæslinger

Sådan genkender agens af tyske Mæslinger


Tyske mæslinger, også kendt som røde hunde, eller de tre dages mæslinger, var en fælles barndom tilstand inden 1969 og udviklingen af ​​røde hunde vaccine. Den Rubella virus er den agens af de tyske mæslinger og spredes gennem dråber af næse og svælg, som enten gået fra hud til hud eller indåndet af en anden person.

Instruktioner

1 Forståelse hvem og hvorfor. Røde hunde, for det meste harmløse for børn i alderen fem og ni, blev frygtet af vordende mødre for sine ødelæggende virkninger på udviklingslandene fostre. Infektion af moderen inden for de første tre måneder af graviditeten resulterede i abort eller levere en dødfødt eller permanent handicappet barn. Det sidste udbrud af røde hunde i USA resulterede i omkring tolv tusinde babyer bliver født døve og / eller blind.

2 Kend historie. Når betragtes som den samme, rubeola, de normale mæslinger og røde hunde, de tyske mæslinger differentierede da lægerne var i stand til at skelne mellem nogle af de symptomer, samt de sager, der var ødelæggende under graviditet.

3 Kend årsagerne. Tyske mæslinger er ofte omtalt som rubella, eller 3-dages mæslinger. Den sygdomsfremkaldende faktor er røde hunde-virus, som er indgået via inhalation af dråber (gennem næse og svælg), der bærer røde hunde-virus. Denne smitsom sygdom kan spredes fra både luftfartsselskaber og de viser symptomer på mæslinger.

4 Se fremtiden. Forekomster af tyske mæslinger og eksponering for rubellavirus er næsten uhørt i dag, takket være den røde hunde vaccination. Faktisk er mindre end ti sager om året citeret i USA og hver af dem siden 2002 kan spores til udenlandske kilder. Derfor er det bydende nødvendigt, at der lægges vægt på den globale immunisering i et forsøg på at bringe antallet af sager til nul og forhindre eventuelle fremtidige forekomster af røde hunde forårsaget fosterskader i USA og i udlandet.


        

Udgiv min kommentar