Fantacine.com

Medicaid Berettigelse & Plejehjem

Medicaid Berettigelse & Plejehjem


omkostninger Sygepleje hjemmepleje kan være uoverkommelige, især for personer, der ikke har besparelser afsat eller behørigt forsikret. Lær mere om de regler, der styrer Medicaid støtteberettigelse og plejehjem kan hjælpe med at afgøre, om en person er berettiget til Medicaid, og hvis plejehjem-relaterede udgifter kan dækkes af dette program.

Medicaid Certificering

Ikke alle plejehjem, bistået levende og forvaltes pleje faciliteter er automatisk dækket af Medicaid. For at være omfattet, skal anlægget blive klassificeret som en Medicaid certificeret facilitet af staten.

Kvalificere sig til Medicaid

Enkeltpersoner skal opfylde både de føderale og statslige kvalifikationskrav. Statslige krav varierer og kan være kompliceret. Generelt er Medicaid berettigelse bestemt af tre faktorer: alder eller handicap status, indkomst og formue. Minimumsalderen for at ansøge om Medicaid er 65, men personer, der er blinde eller handicappede kan kvalificere uanset alder.

Indkomst Regler for Medicaid

For ægtefæller er indkomsten for begge ægtefæller taget under overvejelse, uanset om den ene eller begge ansøger om Medicaid. retningslinjer Indtægter støtteberettigelse bestemmes af den føderale regering, men hvordan denne indkomst bestemmes varierer fra stat.

Nogle stater tillader enkeltpersoner at kvalificere sig til Medicaid baseret på deres indkomst, og mængden af ​​medicinske regninger, som de skylder. I andre stater, kun indkomst betragtes.

Asset Regler for Medicaid

Ved fastlæggelse Medicaid berettigelse til plejehjem assistance, er tællelige aktiver, herunder sekundære køretøjer, ferie og investeringsejendomme, bankkonti, aktier, obligationer og relaterede aktiver taget i betragtning. I nogle, men ikke alle stater, sælge aktiver er tilladt at blive berettiget til Medicaid.

Overvejelser

Fordi reglerne for Medicaid støtteberettigelse og plejehjem varierer fra stat og kan være kompleks, bør alle, der overvejer at ansøge om Medicaid gøre det så hurtigt som muligt. Så, hvis de opfylder betingelserne, vil de have deres fordele på plads inden behovet for plejehjem pleje opstår.


        

Udgiv min kommentar