Fantacine.com

Behandling af Restless Leg Syndrome under graviditet

At miste dyrebare søvn grundet Restless Leg Syndrome (RLS) under graviditeten kan forstyrre din normale daglige liv, på grund af din konstante behov for at flytte eller flytte dine ben. Transporterer ekstra pounds rundt i midten af ​​graviditeten, og den omstændighed, at der findes to kredsløbssystemer (din og barnets) kan være svært på benene, og kan resultere i Restless Leg Syndrome. Kun medicin ordineret af din læge kan tages sikkert under graviditet; der omfatter over-the-counter medicin. Dette efterlader en række alternative metoder til at afhjælpe tilstanden og giver dig mulighed for at indhente nogle tiltrængte søvn.

Instruktioner

1 Køb en selvhypnose CD lavet specielt til at afhjælpe uro i benene. Går under hypnose er helt sikkert at gøre, mens gravid, og den dybe afslapning du vil opleve under sessionen vil gavne både dig og dit ufødte barn. Kør ikke mens du lytter til alle hypnotiske materialer. Ligge i sengen og lytte til hypnose cd'er.

2 Slap af i et varmt bad inden sengetid. Dette vil give dine ben en pause, lindre trætte muskler, lindre stress og fremme døsighed.

3 Massage dine ben i 20 minutter med babyolie eller måske aromaterapi olier, til at slappe muskler og spændinger i benene.

4 Sørg for, at du får tilstrækkelige mængder af læge-bestilt vitaminer, herunder kalium og jern. Under graviditet, spise afbalancerede måltider og drikke nok rent vand hver dag for at forblive hydreret, især i varmt vejr.

5 Løft dine ben over dit hjerte at forbedre cirkulation og hvile benmuskler. Fødder og ankler sommetider svulme under graviditeten, og dette, kombineret med uro i benene, kræver elevation af benene for at hjælpe med at reducere smerter og hævelse.

6 Anvend skiftevis varmt og koldt komprimerer til dine ben til at hjælpe med at lindre symptomer: varmt i 5 minutter, derefter koldt i 5 minutter. Going for en kort gåtur kan hjælpe med uro i benene symptomer og giver dig mulighed for at hvile behageligt for en kort stund.

7 Wear support slange til at give dine ben den ekstra støtte, de har brug for under graviditeten. Denne metode kan lindre symptomerne og råd nogle forholdsregler.

TIPS

  • Restless Leg Syndrome på grund af graviditet forsvinder snart efter at barnet er leveret.
  • Tal med din læge, at din RLS symptomer ikke er maskering mere alvorlige forhold, såsom neuropati, rygmarvsskader eller diabetes.

        

Udgiv min kommentar