Fantacine.com

Sådan Kost til mavesår

Sådan Kost til mavesår


En kost for mavesår er ikke så kompliceret og er let at implementere. Det vil sige, hvis du virkelig ønsker at undgå smerten af ​​en forværret sår. Hvis ikke, så kan du lider opkastning og en brændende fornemmelse plus nogle andre ikke til behagelige symptomer. Afhængigt af alvoren af ​​såret, og hvad du spiste eller drak smerte kan være mild til svær.

Instruktioner

1 Når du spiser en kost for mavesår den første ting du skal undgå er fødevarer og drikkevarer, der er sure. Desuden bør koffein, alkohol, rygning og alle fødevarer, der skaber halsbrand elimineres i det mindste indtil sår heler. Reaktionerne på disse produkter tendens til at forsinke heling af mavesår.

2 Spis små hyppige måltider i stedet for tre store. Mens der på en kost for mavesår, du nødt til at sørge maven altid har mad, men ikke meget af det. Med andre ord, du aldrig spise for meget eller sulte dig selv, du i stedet holde maven i balance.

3 Tilføj fiberrig naturlige fødevarer til din kost for mavesår samt antioxidanter. Det er de typer af fødevarer, der vil hjælpe med at reducere symptomerne på mavesår og holde fordøjelseskanalen kørende. Mens fødevarer, der er stærkt forarbejdede og højt indhold af fedt og sukker har tendens til at forværre tilstanden.

4 Tilføj sunde proteiner, der indeholder omega-3 fedtsyrer findes i fede fisk som sild, laks, sardiner, tun, torsk og makrel. Nogle andre fødevarer med omega-3 er bælgfrugter, valnødder, smør nødder, hørfrø og hør frø olie, korn, korn og pasta at nævne et par af de højeste.

5 Endelig, mens en kost for mavesår er meget vigtigt, er der endnu en faktor, der bidrager til mavesår og det er stress. Stress forårsager ikke mavesår, men det gør forværre dem. Så det bedste du kan gøre, hvis du har mavesår, er at finde måder at slappe af og bevare roen.


        

Udgiv min kommentar