Fantacine.com

Fordele og ulemper ved Keramiske seler

De stilarter tandbøjle har set store forandringer gennem de seneste årtier. Keramiske seler er en nyere stil af tandregulering end de ældre, mere traditionelle metal dem. Da de har en mere naturligt udseende end metal seler, keramiske seler er ofte valget af mange personer, der søger mere lige tænder. For at forstå de grundlæggende principper for keramiske seler, du har brug for at kende deres fordele og ulemper.

diskretion

Den naturlige udseende af keramiske seler er måske deres største fordel. Da de er lavet af keramik, de har en offwhite farve, der har tendens til at blande sig med den naturlige farve af en persons tænder. Sammenlignet med metal seler, den keramiske stil er langt mere subtile, som appellerer til mange mennesker. Set fra en afstand, denne stil af ortodonti ofte ubemærket. Den ledning, der forbinder hver konsol er normalt mindre end ledningen på metal seler.

Comfortniveau

En anden fordel er den komfort, som de fleste mennesker oplever når iført keramiske seler. Enhver, der har slidt metal seler ved, hvor ubehageligt de kan være på munden og tandkød. De fleste mennesker finder iført keramiske seler mindre irriterende, hvilket resulterer i en mere positiv samlede oplevelse.

Omkostninger

En af de største turnoffs af keramiske seler for mange mennesker er omkostningerne involveret. Da metal seler er normalt masseproducerede, har de tendens til at koste betydeligt mindre end deres keramiske modstykker. Keramiske seler typisk koste et sted mellem $ 500 til $ 1000 mere end metal dem. Denne ekstra omkostning kan være et problem for nogle individer.

Potentiale for Farvning

En anden ulempe ved keramiske seler er, at de ofte bliver plettet. Kontakt med mad og drikkevarer har tendens til at efterlade pletter på ligaturer. Da de ligaturer er en hvidlig farve, de er særligt tilbøjelige til farvning, i forhold til metal seler. Dette nederlag undertiden det formål at få keramiske seler i første omgang.


        

Udgiv min kommentar