Fantacine.com

Spil til mentalt udfordret

At være mentalt udfordret normalt forhindrer folk i at opnå en normal grad af uafhængighed i livet, men de, der er omkring udviklingshæmmede mennesker kan introducere aktiviteter, der kan hjælpe personens kognitive intelligens og motoriske færdigheder. Det kan være en alvorlig udfordring for en omsorgsperson til at hjælpe en mentalt udfordret person, nyde spil og aktiviteter, men med kærlighed og tålmodighed, det er muligt.

Indendørs Spil

Indendørs spil til mentalt udfordret skal være uformel og kræver fantasifuld leg. Malebøger med store billeder underviser mentalt udfordret til at identificere billeder og farver. Magnetisk labyrint legetøj er sjovt, især med den anden form og farver, de kommer i. Ting lavet af Popsicle pinde, sætte puslespil sammen og skabe elementer fra støbning ler eller Play-Doh er gode indendørs spil. Flash-kort og andre kortspil er også nyttige.

Udendørs spil

Spil, der fremmer den sociale interaktion bør være et mål, når de vælger udendørs spil for mentalt udfordret. De kan deltage i løb som en sæk race eller et forhindringsløb. De kan også deltage i fysiske sportsgrene som basketball, fodbold, fodbold og endda golf. At være mentalt udfordret betyder ikke, at en person ikke kan deltage i sportsaktiviteter. De har vist, at de kan udmærke sig i sådanne fysiske spil.

Online Spil

Mange online spil er også velegnet til mentalt udfordret. Spil hjælpe psykisk udfordring at lære at læse, skrive og interagere. Folk er skeptiske over virtuelle spil, men onlinespil stimulere hjernen. Selvom håndgribelige flash-kort anbefales, virtuelle flash-kort er også sjovt. Ikke blot vil en person med en psykisk handicap nyde billederne på skærmen, men han vil lære at bruge computeren så godt. Computerspil, der har en en-switch kontrol gør det nemt for personen i den stand til at vænne sig til at have en kontrol med spillet på skærmen,

Hav det sjovt

Spil bør tilskynde en mentalt udfordret person til at interagere, at udvikle en mere positiv holdning og gøre dem godt tilpas, når interagere med andre. At se, hvordan folk værdsætter deres indsats kan mindske enhver følelse af negativitet fra deres side.


        

Udgiv min kommentar