Fantacine.com

Naturlige plantestoffer retsmidler mod acne

Acne opstår, når porerne er tilstoppet, normalt af snavs og olie i henhold til MyFDA.org. Det forårsager hudirritationer såsom bumser og cyster. Acne oftest påvirker ansigtet, men det kan påvirke andre dele af kroppen såsom nakke og ryg. Denne tilstand kan være smertefuldt og forårsage ardannelse, uden behandling. Naturmedicin kan være effektive ved behandling af acne.

Havregryn og Yoghurt

Havregryn og yoghurt masker hjælpe med at behandle acne og reducere fremtidige break outs. Tage omkring 1 kop blandet havregryn og bland det med omkring en kop yoghurt at gøre en masse. Både havregryn og yoghurt skal være almindelig. Påfør havregryn og yoghurt pasta til din hud og lad tørre i mindst 15 minutter. Skyl af med varmt vand og dup tørre dit ansigt. Personer med fedtet hud kan bruge denne pasta flere gange om ugen. Hvis du har tør hud, er det bedst at starte ud at bruge denne pasta en gang om ugen, så det ikke irritere din hud.

Tea Tree Oil

Tea tree olie hjælper lidelser i huden, såsom acne. Det anses en antiseptisk og antibakteriel olie, men det er helt naturligt ifølge Sunspirit.com. For at bruge tea tree olie, placere en lille mængde på acne. Lad det blive på dit ansigt natten over og vaske det af næste morgen. Den acne vil være betydeligt mindre mærkbar. Tea tree olie har en stærk lugt og nogle mennesker kan finde det irriterende.

Pebermynte

Pebermynte er en naturlig anti-inflammatorisk og analgetisk. Til behandling af acne, tage omkring en håndfuld af pebermynte blade og placere dem i en blender, indtil de er finthakkede. Anvend bladene, herunder deres saft, på huden og lad det sidde i ca 10 minutter. Skyl med vand og dup ansigtet tørt. Dette med hjælp med smerter og heling af acne. Behandlingen kan gentages så ofte som ønsket.

Aloe Vera

Aloe vera er et antibiotikum, er alle naturlige og tilvejebringer en kølende fornemmelse, når de anvendes på huden. For at få nødhjælp fra acne ved hjælp aloe vera direkte fra aloe vera plante, skal du afskære en af ​​bladene fra planten og fjerne huden. Efter at huden fjernes med en kniv, skylle aloe hjælp koldt vand fra hanen og dup dem tørre med køkkenrulle. Skær stykke aloe på midten for at blotlægge den gelagtige indre af aloe vera blade. Påfør gelen direkte på huden. Dette kan gentages så ofte som ønsket. Aloe vera kan opbevares i køleskabet i omkring en uge, hvis den opbevares i en lufttæt beholder. Hvis du ikke har adgang til en aloe vera plante, kan du køb aloe vera i en gel form ved mange nabolag kiosker.


        

Udgiv min kommentar