Fantacine.com

Den bedste kost for PCOS

PCOS eller polycystisk ovariesyndrom, påvirker cirka 5 til 7 procent af alle kvinder. PCOS er en af ​​de primære årsager til kvindelig infertilitet. Desuden PCOS er en risikofaktor for adskillige andre helbredsproblemer, herunder diabetes, hjertesygdomme og endometriecancer. Ud over receptpligtig medicin og andre ekspert medicinsk behandling, kvinder med PCOS gavn af kostændringer. Den bedste kost for PCOS er en, der hjælper med at reducere insulinresistens.

Forståelse Insulin og PCOS

Hormonet insulin er en vigtig faktor i PCOS. Bugspytkirtlen skaber insulin som reaktion på kulhydrater kommer ind i kroppen. Insulin konverterer de kulhydrater til energi eller, hvis denne energi ikke bruges hurtigt, til fedt.

Mange kvinder, der lider af PCOS er insulinresistente. Deres insulin ikke gøre sit arbejde korrekt, hvilket betyder, bugspytkirtlen producerer mere insulin end kroppens behov. Dette bidrager til PCOS, samt andre sundhedsmæssige problemer såsom øget LDL kolesterol og vægtøgning.

En måde at spore mængden af ​​insulin din krop vil producere som reaktion på fødeindtagelse er at bruge det glykæmiske index.The glykæmisk indeks angiver, hvor hurtigt maden bliver til sukker i blodet. Fødevarer med et lavt glykæmisk indeks tage længere tid at behandle, og slip ikke sukker i blodet så hurtigt eller i så stor en mængde, som fødevarer med et højt glykæmisk indeks. Fødevarer rige på fiber tendens til at have en lavere glykæmisk indeks, som gør fødevarer, der er uforarbejdede.

Møde dine kostbehov

Mange vægttab kostvaner er rettet mod at reducere fedt. Disse diæter er lave i fedtstoffer og mange kulhydrater. Som du kan forestille dig, kan dette være problematisk for den kvinde, der er insulinresistente. Den bedste kost for PCOS, så er en, der har et lavt glykæmisk indeks. Det betyder i det væsentlige, at kosten skal være rig på fødevarer, der ikke normalt forårsager en stigning i blodsukkeret. En PCOS kost vil være naturligt, lav i kulhydrater.

Bare fordi den bedste kost for PCOS er lav i kulhydrater betyder ikke, det er rig på mættet fedt. Mættet fedt har været knyttet til hjertesygdomme. Handelen ét problem fødevarer til en anden er ikke løsningen. I stedet vil en god PCOS kosten være en, der er højt proteinindhold og lavt i både kulhydrater og mættede fedtstoffer.

Den bedste kost for PCOS vil også omfatte nogle vitamin og næringsstoffer kosttilskud. Den bør omfatte 1000 mg calcium og en standard multivitamin med mineraler.


        

Udgiv min kommentar