Fantacine.com

Sundhedsmæssige fordele af Kanel

Kanel har været brugt som krydderi i mange fødevarer og drikkevarer gennem tiderne. Forskere studerer de sundhedsmæssige fordele af kanel har fundet det hjælper din krop med at bekæmpe off sygdom. Kanel byder ernæringsmæssige fordele og forebyggende sundhedsmæssige fordele. Kun en lille mængde af kanel er behov dagligt for at realisere de sundhedsmæssige fordele ved denne spekulerer krydderi.

Reduktion af kræftceller

Det amerikanske landbrugsministerium har foretaget en undersøgelse, der fandt en lille mængde af daglige kanel med morgenmad reducerer antallet af kræftceller i leukæmi og lymfom patienter. Den kanel kurerer ikke disse kræftformer, men det hjælper styre deres spredning.

Sukkersyge

The Journal of American College of Nutrition gjorde en undersøgelse af overvægtige og diabetiske frivillige. Deltagerne fik flydende kanelekstrakt dagligt i 12 uger. Kanel ekstrakt reducerer risikofaktorer for diabetes og forbedrer hjerte-kar-sundhed. Tag 1 tsk. kanel flydende ekstrakt dagligt at modtage sundhedsmæssige fordele for diabetes forebyggelse og forbedret hjerte-kar-sundhed.

hjerneaktivitet

Tygge en pind af kanel tyggegummi kan øge din evne til at udføre opgaver og forbedre korttidshukommelsen. En undersøgelse på Wheeling Jesuit University fandt, at mennesker, der tygges kanel tyggegummi mens du arbejder på specifikke opgaver var steget hjerneaktivitet og bedre kognitiv funktion. Chew kanel tyggegummi, mens du arbejder for at forbedre din evne til at imødekomme arbejdsmål og afslutte dine opgaver.

Fiber

Ground kanel indeholder 16 procent af USDA anbefalede godtgørelse på daglig fiber. Du skal blot tilføje en spiseskefuld stødt kanel til en skål havregryn eller rør i en kop kaffe til at øge dit daglige fiber indtagelse.

Jern

Din krop har brug jern til at bygge røde blodlegemer og til at fungere ordentligt. En spiseskefuld stødt kanel tilbyder 4 procent af USDA anbefalede godtgørelse på daglig jern.

Calcium

Calcium fremmer knogletæthed. En spiseskefuld stødt kanel har 8 procent af USDA anbefalede godtgørelse på daglig calcium.


        

Udgiv min kommentar