Fantacine.com

Hvad er Lag Periode fnat?

Fnat er en hudlidelse forårsaget af en mikroskopisk parasit. Fnat forårsager kløe og en bums-lignende udslæt mellem fingrene, på håndled, albue, armhule, penis, brystvorter, talje, balder og skulderbladene hos voksne. og også hoved ansigt, hals, såler af fødder og palmer i spædbørn og småbørn.

Beskrivelse

Fnatmide hominis er en lille mide, der graver sig under det øverste lag af huden. Dens Burrows ligner små grå rejst linjer, der er 1 cm eller mere i længden.

Symptomer

Den mide er Burrows, fecal sagen, proteiner og æg medføre kløe, udslæt og følsomhed. Personer med svage eller svækket immunforsvar kan udvikle vesikler og tyk skorpe over huden som følge af sekundære bakterielle infektioner.

inkubation

Når en person er inficerede med fnat, symptomer normalt vises i en til fire dage, men muligvis ikke i op til to måneder. Den inficerede patient, kan stadig passere langs fnat mide til enhver tid efter den oprindelige infektion.

Behandling

Den første linie behandling for fnat er permethrin creme og / eller oral crotamiton og ivermectin. Ved at bruge en creme, kan du nødt til at gentage behandlingen, hvis kløe fortsætter i mere end to til fire dage.

Opfølgning

Behandling med insekticider som lindan kan hjælpe med at dræbe mider, men alle beklædningsgenstande, sengelinned, håndklæder og sengetøj, der anvendes af patienten før behandling skal vaskes i meget varmt vand og tørres i en varm tørretumbler.


        

Udgiv min kommentar