Fantacine.com

Hvad er kalkaflejringer på huden forårsaget fra?

Calcinosis er dannelsen af ​​hårde kalkaflejringer på huden og andre bløde væv. Denne betingelse er normalt ikke smertefuld, undtagen når store calcium læsioner form omkring organer. Der er fire typer af calcinosis.

dystrofisk calcinosis

Den mest almindelige form for calcinose, er dystrofisk calcinosis forårsaget af blødt væv skader på grund af gigt, et sår eller kirurgi. Dog kan acne eller mindre sår også forårsage denne betingelse.

Metastatisk calcinosis

Metastatisk calcinosis er forårsaget af et overskud af calcium og / eller phosphat i blodet, ofte på grund af nyresvigt.

iatrogen calcinosis

Iatrogen calcinosis involverer kalkaflejringer på steder, hvor væv er blevet beskadiget gennem kirurgi eller gentagne medicinske procedurer, såsom hyppige nålestik på hælen for at trække blod.

Idiopatisk calcinosis

Idiopatisk calcinosis opstår hos børn født med misdannelser i det bløde væv og er mest almindelige på pungen, vagina og ansigt. Mennesker med Downs syndrom er mere sårbare over for disse calcium læsioner.

calcinosis Behandlinger

Calcinosis er vanskelig at behandle. Oral antikoagulerende terapi har lejlighedsvis været effektive til at forebygge og vende den betingelse. Anti-inflammatoriske lægemidler har været nyttigt at reducere blødt væv betændelse omkring kalkaflejringer. Kirurgi for at fjerne store calcium masserne er undertiden nødvendig.


        

Udgiv min kommentar