Fantacine.com

Hvad er farerne ved Diet Pop?

Hvad er farerne ved Diet Pop?


Når en kendt sodavand virksomheden indført kost pop på markedet i begyndelsen af ​​1980'erne, indførte et fænomen. Mange mennesker begyndte at drikke kost pop stedet for den almindelige slags, tænker, at måske de kunne fortsætte med at nyde sodavand uden at få kalorier. De troede, at da beslutningstagere overtaget sukkeret, den vigtigste ingrediens, der blev tilføje vægtøgning var væk. Men stedfortræder, lægerne opdagede, kan være værre.

Fedme

Kost læskedrikke kan faktisk føre til fedme. Ifølge Mercola hjemmeside, i bedste det gør noget for at kontrollere din appetit, og i værste fald, det faktisk øger din appetit. Alt, hvad der har sukker, eller en version deraf faktisk kan handle for at stimulere din appetit og efterlader dig trang flere kulhydrater. Den Diabeteswellbeing hjemmeside citerer en undersøgelse fra 2005, at University of Texas udføres. Forskerne fandt, at de mennesker, der drikker diæt sodavand er langt mere tilbøjelige til at blive overvægtige end dem, der drikker almindelig pop.

Metabolisk syndrom

Medicinske eksperter har knyttet aspartam og diabetes, i det mindste indirekte. Den Diabeteswellbeing hjemmeside citerer en undersøgelse American Heart Association udført i 2007. Denne undersøgelse viste, at forbruget af en kost sodavand om dagen øger sandsynligheden for, at midaldrende mennesker vil udvikle metabolisk syndrom, som henviser til en gruppe af faktorer --- høj blodtryk, forhøjet kolesterol og højt blodsukker --- at forudsige lidelser, såsom diabetes, som kan ramme senere i livet.

neurologiske problemer

Ifølge Mercola hjemmeside har folk rapporteret anfald og andre lidelser i hjernen som følge af aspartam. Symptomer som hukommelsestab, depression og personlighedsændringer er også på rekord. Når individerne stoppet forbrugende drikkevarer indeholdende det kunstige sødemiddel, anfald angiveligt forsvundet.

Aspartam Disease

Bodybuilding website sites 92 dokumenterede tilfælde af aspartam sygdom. Hjemmesiden antyder, at Golfkrigen syndrom er faktisk aspartam syndrom. Det udvikler fordi aspartam, i temperaturer helt ned til 86 grader Fahrenheit, begynder at nedbryde kemisk i methanol, som er en dødelig gift. Det er et kendt carcinogen --- kræftfremkaldende middel. Det kan forårsage fosterskader og betydelig øjenskader becaused af, hvad det kan gøre for en persons nethinde.

Sænker Ph Balance

Ifølge Bodybuilding hjemmeside, hver kost sodavand du drikker sænker din pH balance med et point. Du er nødt til at opretholde en alkalinitet, som vil holde din krop i at udvikle en kronisk, liv-ændre eller liv-slutter tilstand. Hjemmesiden hedder, at kosten pop har en pH balance på 1,5 til 2,5. Det er et godt stykke under pH balance af syv, som din krop kræver at forblive sunde. Den sundeste drik langt, altså vand.


        

Udgiv min kommentar