Fantacine.com

Udvikling af en 16-måneder gamle baby

Udvikling af en 16-måneder gamle baby


Når en baby når 16 måneder gammel, det markerer begyndelsen af ​​øgede fysiske og kreative evner. Babyer denne alder er også begyndt at udmærke sig i kommunikation, og på trods af en lille ordforråd, de er i stand til at forstå og fatte meget mere end hvad de er i stand til at tale og kommunikere.

Betydning

Babyer på 16-måneder gamle mærke begynder at teste fysiske grænser. Ifølge BabyCenter, babyer denne alder er opmærksomme på fysiske evner såsom at gå og begynde at teste deres evner såsom at gå med en kasse af blokke.

Egenskaber

Den BabyCenter siger 16-måneder gamle babyer generelt kan være i stand til at sige op til syv ord. Selv hvis de kan sige flere ord, vil de stadig kunne stole på fagter og peger at fortælle dig, hvad de ønsker.

Overvejelser

Når en baby når 16 måneder gammel, det markerer begyndelsen af ​​kreative evner. Fra denne alder, babyer er i stand til at manipulere en farveblyant og kan også nyde finger-maleri.

Fakta

På 16 måneder har babyer blevet dygtige til at bruge deres fingre og hænder til at manipulere objekter. Ifølge BabyCenter, mange babyer denne alder er i stand til at udføre krævende opgaver såsom at stable to til tre blokke på hinanden og så entusiastisk banke dem over.

Advarsel

Når babyer har nået 16 måneder, bør forældre sikre, at boliger er børnesikret for at forebygge ulykker. Med øget fysisk formåen og nysgerrighed, babyer er tilbøjelige til at have en ulykke i områder og boliger, der er ikke børnesikrer.


        

Udgiv min kommentar