Fantacine.com

Mad til tandproteser

Hvis youy're en protese bæreren, skal du foretage justeringer af din kost efter du modtager dine falske tænder. Tandproteser tendens til at flytte lidt i munden, mens du tygger, især da du vokser vant til dem. For det bedste resultat, starter ud med nemme at tygge fødevarer og arbejde op til hårdere ting.

tilpasningsperiode

Lige efter at få protesen, tage det roligt. Ikke blot vil din mund blive at vænne sig til protesen, men du vil også nødt til at praktisere bruge dem, før du er i stand til at manipulere dem med succes. I løbet af de første par dage, holde sig til væsker som bouillon, mel-udskiftning shakes og vand. Røræg, yoghurt, budding og andre bløde fødevarer, der ikke rigtig kræver tygning ville også være acceptabelt. Fortsæt på denne diæt, indtil du føler dig tryg iført tandproteser.

Tilføjelse Flere Foods

Når du har justeret til at have protesen i munden, kan du begynde at tilføje flere fødevarer til din kost. Start med bløde, let tygget fødevarer som kartoffelmos, udbenet fisk, fuldt kogte grøntsager, bananer, havregryn og supper. Skær maden i meget små bidder (på størrelse med et frimærke) før du lægger det i munden. Tyg maden hjælp begge sider af munden på samme tid; dette vil holde protesen på plads.

Spise for Life

Efterhånden som du bliver dygtig til at spise bløde fødevarer, kan du indarbejde flere elementer. Prøv forskellige typer af kød, kogte grøntsager og frugter i første omgang. Prøv at undgå rå grøntsager og elementer, der indeholder knogler, da disse hårde fødevarer kan chip protesen. Du vil også ønsker at holde sig væk fra klæbrige elementer, såsom slik, tyggegummi og tørret frugt. Når du tager en bid af en fødevare, bruge dine hjørnetænder i stedet for dine fortænder. Tandproteser er ikke lavet til at modstå en stor mængde kraft. Hvis det er muligt, skæres din mad i tyggetabletter stykker før du lægger det i munden - lad være bid i den.


        

Udgiv min kommentar