Fantacine.com

Hvordan man kan reducere snorken støj

Hvordan man kan reducere snorken støj


Mennesker og dyr både lider snorken. Uanset om det er dig, din værelseskammerat eller din partner, der er synderen, ikke nøjes med dårlig søvn. Der er mange faktorer, der kan forårsage en til snore og de fleste er hærdet i lidt eller ingen penge, mens andre kan være en indikator for et alvorligt sundhedsproblem. Det er bedst at drøfte når snorken opstår, og vurdere hvilke faktorer spiller ind i snorken, som opnås bedst, hvis du har en partner, der sover med dig på en regelmæssig basis.

Instruktioner

1 Undersøg årsagen til din snorken. Årsager til snorken kan omfatte overdreven alkoholforbrug, svage hals muskler eller et overskud af hals væv. Visse fødevarer såsom mejeriprodukter og receptpligtig medicin kan også forårsage dig til at snorke. En modkørende sygdom kan skabe en over overflod af slim og kan også forårsage en normalt stille sovekabine at snorke. Hvis du har problemer med at dechifrere, hvad årsagen er, føre en dagbog over hvad du spiser og lyst dag til dag for at bedre afdække synderen.

2 Roter sovestillinger. Nogle positioner er mere tilbøjelige til at blokere luftvejene og kan forårsage en vejrtrækning kamp mens du sover, hvilket kan føre til snorken. Hvis du generelt snorke, mens du lå på ryggen, så prøv liggende på din side eller på maven. Du kan også vælge at købe hals støttende puder. Specielt lavet støttende puder er beregnet til at åbne luftvejene, hvilket ikke kun vil forbedre din partners søvnkvalitet, men din også.

3 Opret tomt eller hvid støj. Tænde en fan, støj maskine eller åbne et vindue kan tillade i en vifte af lyde, der kan blande med eller drukner din snorken, som kan holde din partner indhold. Hvis dette ikke synes at arbejde, så prøv at tænde for fjernsynet eller stereoanlægget ved lav lydstyrke. Sørg for ikke at skrue for højt op eller overdreven tomme støj kan forstyrre søvnmønstre så meget eller mere end snorken.

4 Køb over-the-counter vejrtrækning produkter. Der er spray, strips og anti-inflammatoriske medicin, der skulle lette betændt væv eller åbne delvist blokeret luftvejene.

5 Se en læge. Mens de fleste snorken er dybest set harmløse udover en afbrydelse til dig eller dine partnere sove, kan andre former for snorken være potentielt farligt. Enkelte former for snorken få dig til at holde op med at trække vejret i din søvn, som kan føre til kvælning eller hjerneskade, hvis du undlader at vågne i tide at begynde at trække vejret igen. Mens de fleste typer af snorken påvirke kvaliteten af ​​din søvn, andre kan tage en vejafgift på din generelle sundhed. Der er kirurgiske procedurer, kronisk snorken kan have gavn af som dem, der åbner luftvejene i halsen og nasal passager ved at fjerne overskydende væv.


        

Udgiv min kommentar