Fantacine.com

Sådan rehab a frossen skulder

Sådan rehab a frossen skulder


Frossen skulder refererer til smerter og stivhed i skulderen, med svært ved at nå overhead, ryggen eller over forsiden af ​​din krop. Det kan være på grund af overforbrug, skade, arthritis, bursitis, fraktur, posttraumatisk ardannelse, tumor eller dislokation, ifølge University of Washington. Det er bedst at se din læge til en fysisk undersøgelse af skulderen og muligvis en x-ray. Behandlingen er generelt stretching og udøver sammen med over-the-counter smertestillende medicin og fugtig varme eller is, afhængigt af niveauet af inflammation. Frossen skulder tendens til at være en kronisk tilstand; og University of Maryland Medical Center hedder det kan tage seks til ni måneder at vende tilstand med udspænding og motion.

Instruktioner

1 Anvend fugtig varme til frossen skulder - ved at tage et bad eller brusebad - eller bruge en varmepude med en fugtig klud. Begynd strækøvelser forsigtigt og langsomt. The University of Washington anbefaler at gentage dine strækøvelser tre gange om dagen.

2 Hæv din arm over hovedet, mens du ligger ned. Stræk så langt som du kan i din tolerance for smerte. Hold strækket i et par sekunder, og derefter slappe af din arm. Nå over hovedet, mens du sidder ned. Hold strækket som før.

3 Udvid din arm hen over forsiden af din krop så langt som du kan og hold strækket i et par sekunder, inden du slapper af din arm.

4 Nå rundt til ryggen og forsøge at røre din skulderbladet med fingerspidserne.

5 Rul dine skuldre mod din tilbage et par gange. Så rulle dine skuldre sende et par gange.

6 Stand 2 eller 3 fødder væk fra en væg og nå ud at røre ved væggen i skulderhøjde. Gå op ad væggen så langt som du kan med fingerspidserne.

7 Anvend en ispose i 10 til 15 minutter efter stretching, hvis din skulder føles øm.

TIPS

  • Hvis din skulder stivhed og smerte ikke forbedrer med længerevarende behandling, kan lægen foreslå "manipulation under bedøvelse." Mens du er under anæstesi, vil din læge strække din skulder kapsel i forskellige retninger for at bryde op sammenvoksninger og genoprette den frie bevægelighed.

        

Udgiv min kommentar