Fantacine.com

Kost for UTI

En urinvejsinfektion foregår i urinvejene, som er sammensat af blæren, nyrerne, urinrøret og urinledere. Kvinder er mere modtagelige for at få en UTI, men mænd eller kvinder, der får en til mere end tre dage bør søge medicinsk behandling for at undgå det bliver et mere alvorligt problem, såsom en nyre-infektion eller sten, ifølge Mayo Clinic.

Probiotika

Fødevarer med probiotika er blevet vist at have en positiv effekt på behandling urinvejsinfektioner, samt vaginal gær infektioner og irritabel tarmsyndrom, ifølge Mayo Clinic. Fordi urinvejsinfektioner er ofte forårsaget af bakterier, anvendelsen af ​​probiotika bidrager til at fjerne urinveje og blære dårlige bakterier og afbalancere systemet.
Life Extension, en udbyder af kosttilskud og behandlinger, nævner, at i løbet af mange undersøgelser, inkorporeringen af ​​probiotika haft en betydelig funktion i at reducere urinvejsinfektioner og deres gentagelse. Brug probiotika i en kost for urinvejsinfektioner ved at lede efter yoghurt, der indeholder sunde bakterier såsom lactobacillus eller acidophilus, som hjælper balancere bakterielle forhold i urinvejene, samt forbedre fordøjelsen.

Tranebærsaft

Cranberry juice har været en populær mad at indarbejde kost for dem, der har en UTI. Undersøgelser viser, at ved at drikke 64 ounces tranebærsaft i løbet af dagen, kan du have en reduceret forekomst af urinvejsinfektioner og helbrede alle nuværende bakterier udsving, ifølge Life Extension. En undersøgelse i 1994 viste, at tranebærsaft reducerede væksten af ​​bakterier i urinvejene og boostet kroppens respons på infektion.
Du kan drikke 64 ounce af saft hver dag eller tage tranebær koncentrat kapsler hvis saften generer din mave. De, der er diabetiker kan også drage fordel af at tage kosttilskud, da juice indeholder sukker. Undgå at drikke tranebær juice cocktail variationer, fordi de indeholder meget lidt ren saft. Hvis du tager et supplement, Life Extension anbefaler en kapsel hver dag med et glas vand.

Fødevarer for at undgå

Selv om en kost for urinvejsinfektion er ikke meget anderledes fra at spise regelmæssige fødevarer, der er nogle anbefalinger fra Mayo Clinic på fødevarer for at undgå at rydde bakterier under en infektion. Drikke mindst en gallon vand hver dag ikke kun at fjerne bakterier gennem urinen, men også forhindre krystal opbygning i urinen, hvilket kan forårsage nyresten. Drikkevand vil udvande urinen, hvilket reducerer risikoen for langvarig urinvejsinfektioner.
Mayo Clinic anbefaler også, at man afstår fra at drikke kaffe, citrus, alkohol eller sodavand, hvilket kan medføre irritation og få dig til at føle en hyppigere behov for at bruge offentligt toilet.


        

Udgiv min kommentar