Fantacine.com

Diæt for at tabe 60 pund Hurtig

Ønsker du at tabe 60 pounds i en fart? Hurtigt vægttab kan være farligt, hvis det ikke gøres ordentligt, og under en læges direkte tilsyn. Ved at forstå de sikre niveauer af vægttab og den rigtige måde at kombinere kost og motion for at nå dine mål, kan du miste dine 60 pounds i seks måneder uden at risikere dit helbred eller velfærd.

Vægttab Basics

Den eneste medicinsk garanteret måde at tabe sig er at forbrænde flere kalorier, end du tager i løbet af en længere periode. Et pund kropsvægt er lig 3.500 kalorier, så du er nødt til at forbruge (eller ikke forbruge) 3.500 kalorier for at tabe et pund. Du kan gøre dette ved at reducere din kalorieindtag, engagere sig i aerob motion, eller begge dele. Eksperter foreslår, at den maksimale sikre mængde vægt til at tabe er 2,5 pounds per uge. For at beregne, hvor mange kalorier du kan roligt tabe, skal du bruge en online kalorie lommeregner til at regne ud, hvad dit daglige behov er, og derefter bruge det til at regne ud, hvor mange kalorier du kan fjerne hver dag.

Kost

Glem kulhydrater og fedt: Nøglen til vægttab er at spise en sund og velafbalanceret kost, og sørg for, at du begrænser det samlede antal kalorier. Selvom du kan vælge at spise færre kulhydrater eller fedt gram, den virkelige nøgle er kalorier. Du har en bedre chance for at miste vægt gennem kostændringer end gennem motion alene. Spis ting, der er lav i kalorier, men højt fiberindhold til at hjælpe dig til at føle fyldigere og mere tilfredse, og være bevidst om alt, hvad der passerer imellem dine læber: Skjulte kalorier kan være den mest farlige.

Dyrke motion

Når du regne ud dine basale daglige kalorie behov, kan du hjælpe med at skabe en kalorie underskud ved at udøve. Selvom motion vil ikke kompensere for en dårlig kost, motion forbedrer dit hjerte-kar sundhed, som i sagens natur er en god ting. Brug en øvelse lommeregner til at regne ud hvor meget din aktivitet bidrager til din vægttab plan.


        

Udgiv min kommentar