Fantacine.com

Skills & kompetencekrav til en Care Assistant

Som en pleje assistent, du levere tjenesteydelser og kammeratskab til skrøbelige mennesker med særlige behov i private hjem, døgninstitutioner pasningsmuligheder, medicinske faciliteter og community-indstillinger. Du ofte arbejder med de ældre; dog kan du finde dig selv at yde bistand til folk i alle aldre med fysiske, følelsesmæssige eller mentale udfordringer. Hvis disse udfordringer appellerer til dig, kan du ønsker at forfølge en karriere i den hjælpende erhverv pleje assistent. I hvad indstilling du arbejder, skal du besidder visse færdigheder og kompetencer.

Grundlæggende færdigheder og kompetencer

Du skal per definition være omsorgsfuld. En endnu temperament og humor hjælpe dig med at håndtere kundernes følelsesmæssige og fysiske problemer, mens hjælpe kunder i de opgaver i dagligdagen. Du kan shoppe, lave mad, escort kunder til aftaler, gøre vaskeri og yde bistand med hygiejne og mobility.You skal være være fysisk, følelsesmæssigt og mentalt i stand til at levere tjenesteydelser og samtidig opretholde klient sikkerhed. Du skal vide, hvordan til at håndtere nødsituationer og få hjælp når det er nødvendigt. Pleje og omsorg kan ikke give medicin; dog kan du kvalificere sig til at hjælpe kunderne med at tage deres egen medicin. Det kræver dokumentation for medicin ledelse.

Som en del af en tværfaglig pleje hold, er du nødt til at besidde gode kommunikationsevner. Rapport med med klienten, familie og sundhedspersonale er essential.You vil være en del af at designe plejeplaner for dine kunder.

Juridiske aspekter

Hvis forsikrings- eller statslige programmer betaler for udbyderen, du har brug for uddannelse. Hver stat har sine egne regler, så tjek med din tilstand sundhedspleje licensudstedende myndighed for detaljer.

Mange af de færdigheder af en omsorgsperson kommer fra on-the-job træning. Du ønsker måske gå videre og tjene din licens som en Home Health Aide eller Certified Nursing Assistant. Disse positioner kræver en multi-ugers træningsprogram, som en sundhedsperson agentur eller et hospital.

Uanset stilling, du vælger, vil narkotika screeninger, baggrundstjek og reference- kontrol være rutine. Det kan være nødvendigt at passere klasser i CPR, infektionskontrol, Alzheimers sygdom, HIV og vold i hjemmet. Du bliver nødt til at lære sikre og effektive måder at hjælpe patienter med mobilitet spørgsmål.

Hvis du er ansvarlig for transport af kunder, skal du have et kørekort, en ren kørsel rekord, bilforsikring og undertiden en privat bil i god kører tilstand.

At vælge en Caregiver

Folk kan leje en omsorgsperson privat eller gennem et agentur. Hvis lejet privat, klienten er ansvarlig for at kontrollere kvalifikationer plejeren. Brug et agentur koster normalt mere, men er ofte enklere og giver sikkerhed for, at de pårørende færdigheder og kompetencer er aktuelle.
Det er vigtigt, når du bruger et agentur, at pårørende være medarbejdere i dette organ, ikke kun kontrakt arbejdstagere. Dette sikrer bedre ansvarlighed fra agenturet i at sikre, at de pårørende har de færdigheder og juridiske dokumenter, der er nødvendige for at være en sikker, kompetent omsorgsperson. Hvad enten leje privat eller gennem et agentur, er det vigtigt at være stille spørgsmål og se, hvordan klienten og de pårørende interagere.


        

Udgiv min kommentar