Fantacine.com

Hvordan virker hovedlus Infestation opstå?

Hvordan virker hovedlus Infestation opstå?

Hvor går Lus komme fra?

Hovedlus er indgået ved direkte kontakt med lus luseæg, nymfer eller voksne lus. Voksne lus kan leve i op til to timer på artikler til beklædning, møbler, puder, børster, håndklæder, udstoppede dyr og husholdningsartikler, og nits, eller æg, kan leve i en uge på sådanne poster. Hovedlus angreb er udbredt blandt børn, der ofte deler angrebne elementer såsom hatte, frakker, kamme, hår bånd eller tørklæder.

Hovedlus ikke lever udendørs, i jorden eller luften. De er menneskelige parasitter, og har sandsynligvis været omkring så længe mennesker. Faktisk har æg fra lus (nits) blevet opdaget på hovedet af flere egyptiske mumier.

angrebets Symptomer

Voksne lus nødt til at fodre på blod. Når udklækket, det tager en nymfe omkring en uge at udvikle sig til en voksen. På grund af dette behov for blod, er hovedlus findes oftest bag ørerne og nær bagsiden af ​​halsen, langs hårgrænsen. Hovedlus brug kroglignende kløer for at holde på håret, mens de lever. De er sjældent findes andre steder på kroppen.

Børn, der har hovedlus kan klage over "kildrende" i deres hår og en kløende fornemmelse, der er en allergisk reaktion på lus spyt. De kan ridse deres hoved og endda udvikle sår fra ridser.

Behandling af hovedlus

Hvis du mener, dit barn kan have hovedlus, kan du søge efter de nits, som vil blive knyttet til hårstrå, nær hovedbunden. Det er svært at se en voksen. Nogle gange er det bedst at have en person med erfaring check for lus, såsom en skole sygeplejerske eller læge.

Hvis dit barn ikke har lus, er der to måder at behandle det: Du kan enten bruge en medicineret shampoo eller creme på dit barns hoved, eller du kan fjerne lus med hånden. Ved hjælp af en medicineret shampoo skal gøres omhyggeligt. De plejer dræbe lus og luseæg, men de er insekticider, og som sådan, kan forårsage skade på hovedbunden i store doser. Nogle børn kan have en dårlig reaktion på selv en lille dosis.

En anden mulighed er at kæmme lus ud med en lus kam. Håret bør være betinget og våd ned først, da det ser ud til at immobilisere den voksne lus og nymfer. Kæmning bør forekomme hver tre eller fire dage, i to uger. Husk, at lusene ikke leve længe efter falder ned fra en person, så det er ikke nødvendigt at rense alt i dit hus. Det er en god idé, men at vaske dit barns puder, tæpper, udstoppede dyr, hatte, tørklæder og tøj.


        

Udgiv min kommentar