Fantacine.com

Tea Tree Oil Bedding anvendelser

Tea Tree Oil Bedding anvendelser


Brug dampdestillation på stedsegrønne blade af den australske Melaleuca alternifolia træet og du producerer tea tree olie. Forkæl søm infektioner, fodsvamp, acne og mindre forbrændinger med olien. Ethvert problem, der involverer bakterier eller svampe og tea tree olie bliver en løsning. Med genopblussen af ​​væggelus og forbuddet mod mange pesticider, er folk henvender sig til den australske naturlige middel til lindring og kontrol, med kreative metoder til brug.

Sengelus

Væggelus er små, ikke-flyvende insekter er kendt for at angribe sengetøj, blandt andre steder i hjemmet. I 1940'erne og 1950'erne, blev de alle, men udryddes ved brug af stærke pesticider som DDT. Begrænsninger i stærke pesticider har ført til en fornyelse af deres tilstedeværelse. Væggelus vise sig vanskeligt at fjerne fra madrasser, box fjedre og sengetøj. Falde i søvn og seng bugs kommer ud og bide. De bid er mere irriterende og irriterende end farlig, men eliminering af væggelus er fortsat en høj prioritet. Tea tree olie behandler bid, men nu er mange mennesker bruger olien til at angribe årsagen.

Barriere

Opret en barriere for væggelus ved at bruge tea tree olie til at holde dem væk fra dit sengetøj. Opnå dette ved, hvad Green Living Tips kalder "at skabe en voldgrav." Sørg for at dit sengetøj ikke rører gulvet. Placer containere under hver bedpost og fylde dem med tea tree olie. Det afskrækker seng bugs fra at komme ind i dit sengetøj, madras eller boks foråret. Hvis du ikke har bedposts, placere tea tree olie fyldte containere rundt i kanten af ​​sengen for at have samme virkning.

Spray

Bland tea tree olie og vand i en sprayflaske. Brug trial and error at bestemme den rette blanding. Korrekt blanding afhænger af din følsomhed over for olie og dens effektivitet. Natural-Løsning-anmeldelse antyder overalt fra 5 til 20 procent tea tree olie. Sørg for, at spray kommer ud som en fin tåge. Spray alle strøelse, ark, madras og box foråret sammen med gulvtæppet og eventuelle opfattede åbninger i sokler eller vægge. Heat dræber væggelus så anvende nogle efter sprøjtning. Bruger en hårtørrer eller en anden kilde til varmt varme som damp varme. Heat vil udtørre strøelse og dræbe bugs.

Effektivitet

Tea tree olie har en historie for at være effektive til behandling af infektioner. Dens historie med seng bugs er baseret på personlig brug og ikke nogen videnskabelige undersøgelser. Naturlige retsmidler er at foretrække frem for sprøjtning i dit soveværelse. Ingen bivirkninger er blevet rapporteret med tea tree olie, undtagen lejlighedsvis følsomhed over for huden. Undgå hudkontakt, indtil du ved, hvordan din hud reagerer.


        

Udgiv min kommentar