Fantacine.com

Hvordan kan genkende Pre-Onset Alzheimers

Hvordan kan genkende Pre-Onset Alzheimers


Alzheimers sygdom, den mest almindelige form for demens, er en hjernesygdom, begynder med milde glemsomme symptomer og skrider i fuld-blæst demens, eventuelt påvirker ikke kun hjernen, men også andre dele af kroppen som hjernen forringes. Fordi de præ-debut af symptomer på Alzheimers kan ligne normal kognitiv tilbagegang hos ældre voksne, kan det være vanskeligt at genkende dem.

Instruktioner

1 I mellem tilstanden af normal hjernefunktion og udvikling af Alzheimers er et mellemstadium kendt som mild kognitiv svækkelse (MCI). I denne fase, memory-relaterede evner falde, lige akkurat synlig for dem omkring patienten. For en diagnose af MCI, skal disse symptomer opfylde følgende kriterier.

2 Under den debuterende periode MCI, vil patienten oplever hukommelsesbesvær, som enten han vil være bekendt med eller dem omkring ham vil bemærke. Disse glemsomme perioder kan påvirke den måde patienten tilpasser sig situationer i sit daglige liv.

3 Hvis dette er bragt til deres kundskab, vil læger administrere neuropsykologiske tests, udført med et papir og en blyant, for at afgøre, om en patient lider af MCI. Disse tests kan lokalisere visse kognitive problemer i patienten, mens andre psykiske tilstande forbliver normal.

4. Patienten med MCI vil finde det vanskeligt at gennemføre en eller flere komplekse opgaver, men han vil være i stand til at udføre rutinemæssige daglige opgaver med succes. Regelmæssige aktiviteter, såsom kørsel, shopping, betale regninger og huslige pligter vil ikke blive berørt.

5 Den fjerde kriterier for bestemmelse af tilstedeværelsen af MCI er, at demens ikke er i øjeblikket til stede i den enkelte. Patienten ikke funktionelt svækket, og hun er i stand til at gennemføre sit eget liv.

6 Selv Alzheimers patienter passerer gennem MCI fase, før udvikle Alzheimers sygdom, vil ikke alle patienter med MCI fremskridt i fuld-blæst Alzheimers sygdom. Dr. Marwan Noel Sabbagh, forfatter til "The Alzheimers Svar," rapporterer, at mange læger føler, at behandlingen i MCI periode kan forhindre eventuel udvikling af Alzheimers.

TIPS

  • Slap af. Hukommelse aftager med alderen, og det er ikke nødvendigvis ensbetydende med pre-debut Alzheimers.

        

Udgiv min kommentar