Fantacine.com

Gigt Flare og smertelindring

Gigt er en betændelsestilstand i leddene. Symptomerne omfatter smerter, hævelse, nedsat vifte af bevægelse og stivhed. Der er mere end 100 former for arthritis, men den mest almindelige er slidgigt. Ifølge Arthritis Foundation, 21 procent af de voksne har en form for læge-diagnosticeret gigt. Behandling af arthritis flare-ups og smerte er vigtig for en vellykket styring af tilstanden. Medicin, livsstilsændringer og hjem retsmidler kan mindske arthritis symptomer. Der er ingen kur for den tilstand, men at styre de symptomer kan yde nødhjælp.

Medicin

Tag over-the-counter medicin, før du udfører aktiviteter, der vil forårsage en opblussen. Acetaminophen, eller tylenol, er et af de første lægemidler anbefales til arthritis behandling. Tag op til 2 ga dag, anbefaler National Institutes of Heatlh. Ikke-steroide anti-inflammatoriske lægemidler, eller NSAID, omfatter Advil og Motrin. Naproxen natrium, solgt som navnet Aleve, vil også mindske smerter. Forstå, at NSAID og naproxen-natrium har potentielle bivirkninger, herunder hjerteanfald, slagtilfælde og sår. Diskuter med en læge, hvordan og hvornår du skal tage disse medikamenter. Forstå som sygdommen skrider frem, vil der være behov stærkere smertestillende medicin. Kortikosteroid injektioner og andre receptpligtig medicin kan nedsætte betændelse til det ramte område.

Fysisk terapi og Motion

Arbejde med en fysioterapeut for at skabe en øvelse program til at lindre samlinger fra maling og hævelse. Et specifikt program kan omfatte aerobic, stretching, interval-of-motion og styrke-uddannelsesaktiviteter. Følg rutine at reducere hævelse og fælles træthed. The National Institutes of Health tyder også vand terapi, varm / kold terapi, is massage og transkutan nervestimulation for yderligere lempelse.

livsstilsændringer

Husk, at resten er lige så vigtig. The National Institutes of Health anbefaler 8 til 10 timers søvn i døgnet. Må ikke overanstrenger din krop eller led ved at placere yderligere stress på de berørte kropsdele. Reducere stress fra andre kilder; gå ture, meditere eller bare lukke øjnene og lytte til blød musik. Brug dyb vejrtrækning øvelser --- måske tage en yoga eller tai chi klasse. Brug en bred vifte af medicinske hjælpemidler, såsom grab barer og gribende redskaber, for at gøre bor hjemme lettere. Arbejde med en ergoterapeut til at lære nye metoder til at fungere i hjemmet --- fra at åbne en glaskrukke at tænde bruseren.


        

Udgiv min kommentar