Fantacine.com

Levealder for Spinal & Brain Cancer

Mens visse personer hellere vil ikke kende de nøjagtige overlevelsesrater for deres særlige form for kræft, andre ser overlevelsesrate statistik som en form for udfordring, at blive besluttet, at de vil slå odds for enhver pris. Enkeltpersoner står hjerne og spinal kræftformer er generelt op imod umulige odds, hvilket gør eventuel sejr så meget mere tilfredsstillende.

Brain Cancer

Ifølge Medline Plus, er der to generelle typer af kræft i hjernen: primær og metastatisk. Primær kræft i hjernen er kræft, der begynder i hjernen, mens metastatisk kræft i hjernen er kræft, som stammer andre steder og spreder sig til hjernen. Symptomer på kræft i hjernen omfatter hovedpine om morgenen, føleforstyrrelser (ændringer i evnen til at tale, høre eller se), og hukommelse eller koordinering funktionsnedsættelser.

Brain Cancer Survival Priser

Ifølge statistikker, som EMedTV.com, den gennemsnitlige kræft i hjernen overlevelse er omkring 34 procent til 35 procent, er lidt lavere for hvide mænd (32,1 procent) og lidt højere for sorte mænd (37,7 procent). Disse tal repræsenterer fem år overlevelsesrater, som er den generelle procentdel af patienter, som vil overleve i alt fem år efter den første diagnose af cancer.

Spinal Cancer

Ifølge Mayo Clinic, spinal kræft er en ondartet vækst (tumor), der begynder at udvikle sig inden rygsøjlen. Selv når svulsten er noncancerous det kan forårsage skade ved rammer på nerver, muligvis kan føre til lammelse. Symptomerne omfatter lokaliserede rygsmerter, generel svaghed i benene, delvis lammelse eller muskel svigt eller udvikling af en spinal deformitet som svulsten vokser.

Spinal Cancer Survival Rate

Overlevelsesraten for spinal kræftformer afhænge af den specifikke type tumor, som en patient er påvirket. Ifølge eMedicine.com, plasmacytomer (en ensom masse af plasmaceller) har en fem-års overlevelse på 60 procent, mens personer med Ewings sarkom (tumorer udviklet fra rød knoglemarv) har en overlevelse på kun 25 procent.

Overvejelser

Overlevelsesrater blot gennemsnit taget fra et stort udsnit af enkeltpersoner. Din individuelle tilfælde, men kan nemt give en overlevelsesrate, der er bedre eller værre afhængig af aggressivitet og fase af kræft. Må ikke går ned mentalt af statistikken, som at holde et positivt livssyn vil kun gavne dig i det lange løb i din kamp mod kræft.


        

Udgiv min kommentar