Fantacine.com

Årsager til hårtab hos kvinder

Fra arvelige sygdomme til dårlig ernæring, der er mange årsager til kvinder oplever hårtab på et tidspunkt i deres liv. Med hår er en vigtig del i fremvisning personlige stil, de fleste kvinder stress, når de begynder at opleve hårtab. Heldigvis er de fleste årsager til hårtab er midlertidige og kan vendes. Nogle har imidlertid kan efterlade permanente skader.

Dårlig ernæring

Med FAD kostvaner være populær, en af ​​de mest almindelige årsager til hårtab hos kvinder skyldes ernæringsmæssige mangler. Dårlig næring, såsom utilstrækkelig protein og jern, er en væsentlig faktor til kvindelige hårtab. FAD kostvaner alvorligt begrænser bestemte fødevarer grupper, herunder jern-rige fødevarer som lever, magert rødt kød, bønner og jern-berigede hele korn, low-carb diæter og konsekvent ikke indtager nok protein fra animalske produkter eller sojaprodukter kan alle bidrage til hårtab .

Medicin

Visse medikamenter såsom dem, der anvendes til behandling af arthritis, depression, gigt, forhøjet blodtryk og hjertesygdomme er også almindeligt forbundet med hårtab. I nogle kvinder, kan man bivirkning af at tage p-piller være hårtab. Sørg for at tjekke din fødsel-kontrol side-effekt advarsler for at se om hårtab er fælles.

Overdreven Hair Behandlinger

Kemikalier i at dø, blegning, farvning, fremhæver, perming og toning, når misbrugt, kan forårsage hår til at blive beskadiget og bryde. Afstå fra at bruge disse typer af kemikalier vil tillade skadet hår til at styrke.

telogen effluvium

Forårsaget af en ændring i den normale hår cyklus, denne type midlertidigt hårtab sker fra et følelsesmæssigt eller fysisk chok for systemet. Denne chok tidligt skubber roden i en hviletilstand, men inden for et par måneder vil det blive aktiv igen.

Traction Alopeci

Overdrevent styling hår eller trække hår for stramt kan føre til beskadigede rødder. Hvis stoppet før der er permanent ardannelse på hovedbunden, vil hår typisk vokse tilbage normalt. Denne type hårtab skyldes ikke nogen form for mangel, men til utilstrækkelig personlig vedligeholdelse såsom ofte trække håret op i stramme bånd.

Cicatricial (ardannelse) Alopecia

Når inflammation skader og ar hårsækkene, forhindrer hår i at vokse, permanent hårtab opstår. Mens den specifikke inflammation aftrækkeren ikke er kendt, er denne betingelse ses flere hudtilstande såsom lichen planus.

Andre årsager til Hårtab

Et par andre grunde til en kvinde til at opleve hårtab er hovedbunden infektion, hormonelle forandringer eller ubalancer, eller visse sygdomme såsom diabetes eller lupus. Hormonelle ændringer eller ubalancer kan skyldes graviditet, menopause, ophørende fødsel-piller eller fra en overaktiv eller underaktiv skjoldbruskkirtel.


        

Udgiv min kommentar