Fantacine.com

Hvor længe kan Nogen leve med aids?

HIV (human immundefekt virus) er den virus, der forårsager AIDS (erhvervet immundefekt syndrom). HIV overføres fra én person til en anden gennem sæd, vaginale væsker, blod og modermælk. I dag er der mange behandlinger til rådighed for folk, der er smittet med HIV at holde dem sundere længere. Den tid en person med HIV kan leve efter at være smittet, kan variere meget.

HIV til AIDS

CDC anslås, at omkring halvdelen af ​​alle mennesker med HIV vil udvikle aids med 10 år efter infektion, men denne tidsperiode varierer fra person til person. Der er mennesker, der bor nu der blev smittet mere end 20 år siden. I den tid før AIDS diagnose, mange mennesker er uvidende om, at de er smittet og kan sprede infektionen til andre.

Behandling

Med nye behandlinger til rådighed for HIV, forventes det, at tiden fra HIV-infektion til AIDS diagnose går op, selvom der er behov for yderligere forskning. Efter en AIDS diagnose, er det stadig muligt at bekæmpe infektioner og øge T-celletal med behandling. Når nogen har en aids-diagnose er det vigtigt at holde sig sund og undgå sygdomme som forkølelse og influenza, fordi kroppen vil være mindre i stand til at bekæmpe infektionen off.

reinfektion

Hvis to partnere har HIV, er det vigtigt, at de bruger latex eller polyurethan kondomer eller barrierer (som dental dæmninger) med hvert køn handle, fordi de kan inficere hinanden med forskellige stammer af HIV.

Test

Fordi de fleste mennesker med hiv ikke vil opleve eller ikke mærke symptomer, er det vigtigt at blive testet regelmæssigt, hvis du er i fare, fordi tidlig behandling kan hjælpe dig forblive sunde og forhindre dig i at overføre virus til andre.

Forebyggelse

Den bedste måde at beskytte dig selv mod HIV er at afholde sig fra seksuel aktivitet og ikke dele nåle med nogen. Hvis du er seksuelt aktiv, kan du reducere din risiko for HIV ved at reducere din antal partnere og bruge latex eller polyurethan kondomer eller barrierer (som dental dæmninger) med hvert køn handle. Man kan også reducere risikoen for HIV med nål brug ved rengøring af nåle i kogende vand eller med blegemiddel.


        

Udgiv min kommentar