Fantacine.com

brom allergier

brom allergier


Brom, en rødbrun væske kemiske, bruges i mange husholdningsformål, såsom en vand purifier og som en brandhæmmende. Indimellem kan nogen have en allergi over for brom, som kan forårsage alvorlige symptomer. Det er vigtigt at identificere og behandle denne allergi for at holde hver enkelt sikker og symptomfri.

Beskrivelse

Bromine allergisymptomer kan variere afhængigt af sværhedsgraden af ​​allergi og koncentrationen af ​​brom. Brom bruges i svømmehaller, i brandhæmmende materialer og med landbrugsvarer. Brom er meget giftigt i ufortyndet form, både som en væske og en gas.

Symptomer

Brom allergier har flere forskellige symptomer afhængig af hvordan kemikaliet er stødt. Den mest almindelige måde at støde brom er at køre på tværs af det i drikkevand eller i en swimmingpool. Brom er næsten aldrig stærk nok til at forårsage en allergisk reaktion i drikkevand, men det kan forårsage en allergisk reaktion i en swimmingpool. Symptomer på en brom allergi kan omfatte åndedrætsbesvær, hoste, lunge følsomhed, hovedpine, svimmelhed og eventuel hudirritation, såsom udslæt.

Misforståelser

En allergi over for brom er ikke meget almindelig. De fleste af de koncentrationer af brom til stede i de fleste applikationer er fuldstændig uskadelige for mennesker. En almindelig misforståelse er, at en allergi over for brom faktisk er forårsaget af følsomhed for kemikalier i almindelighed, og ikke faktisk en allergi over for brom i særdeleshed. Hvis der opstår usædvanlige symptomer, men det er bedst at holde sig væk fra brom, indtil en allergi kan bekræftes eller afvises af en læge.

Forebyggelse / Solution

Den bedste måde at forhindre en brom allergi opstår, er helt at undgå kemikaliet. Må ikke svømme i bassiner, der bruger brom til at rense vandet. Forsøge at spise økologisk frugt og grøntsager, der ikke sprøjtet med brom. Check for brom som ingrediens på enhver brandsikkert materiale. Vask grundigt enhver tøj eller badetøj, der har været udsat for brom. Ifølge Centers for Disease Control og Forebyggelse, er der ingen modgift mod brom forgiftning eller allergi.

Advarsel

Altid konsultere en sundhedsfaglig uddannelse straks, hvis du har mistanke om en allergi over for brom eller andre kemiske. I nogle tilfælde kan overeksponering brom forårsage alvorlige bivirkninger. Din læge vil også være i stand til at afgøre, om du rent faktisk har en allergi over for brom, eller om du bare har en følsomhed over for alt for meget eksponering for kemikalier i almindelighed. Tillad aldrig en mistænkt allergi at fortsætte uden at tale med en kvalificeret sundhedsprofessionel om de potentielle risici.


        

Udgiv min kommentar