Fantacine.com

glucometer Kørselsvejledning

glucometer Kørselsvejledning


Diabetes er en fremadskridende sygdom, der kræver hyppig blodsukkermåling. Ifølge American Diabetes Association, 23,6 millioner børn og voksne i Amerika har en form for diabetes. En kost rig på lavt fedtindhold, højt fiberindhold og hele, naturlige produkter, sammen med motion og vægtkontrol, er vigtigt at hjælpe med at kontrollere sygdommen. Sommetider medicin er ordineret til yderligere støtte glukose kontrol. En glucometer (som måler blodsukker) skærm giver dig mulighed for at holde styr på blodsukkeret og hvordan fødevarer og motion påvirker disse niveauer. Opholder inden anbefalede niveauer før og efter måltider og motion hjælper diabetiker har større kontrol.

Instruktioner

1 Vask dine hænder og tørre en alkohol prep-pad over det område, der skal testes. Placer en frisk glukose teststrimmel i glucometer.

2 Massage hudområde, der skal testes for at stimulere blod. Placer skærmens fingerprikkeren på siden af ​​en negl, aktivere den og skub en dråbe blod på test papir. Forskellige skærme kræver forskellige størrelser af blodprøver. Nogle skærme bruges på låret, underarm eller hånd.

3 Hold teststrimlen med blodprøven og se på resultaterne vises på skærmens display. Tør hud når du er færdig test.

4 Spor dine resultater i overensstemmelse med producentens anvisninger.

TIPS

  • Fjederbelastede enheder kan vise sig mindre smertefuldt.
  • Hvis test mod en fingernegl, skal du sørge for at bo tæt på neglen stedet for at bruge kødfulde del af fingeren. Dette holder hånden smertefri.
  • Overvåg udsving i blodsukkerniveauet og justere kost og motion i overensstemmelse hermed.

        

Udgiv min kommentar