Fantacine.com

Kronisk depression medicin

Kronisk depression medicin


Klinisk depression er en behandles tilstand. Depression kan være en kronisk tilstand som humør episoder har en tendens til at gentage sig, og kan variere fra mild, moderat til svær. Ældre medicin kan være lige så effektiv som nyere og udbredte antidepressiva. Taler med en læge kan hjælpe dig med at afgøre hvilken medicin er det rigtige for dig. Trial and error kan være nødvendigt at maksimere fordel i behandlingen.

Selective Serotonin reuptake hæmmere

Ved hjælp af en selektiv serotonin reuptake inhibitor (SSRI) er typisk det første valg til behandling af depression. SSRI er billig med færre bivirkninger end nogle ældre medikamenter. SSRI omfatter medikamenter såsom Prozac, Lexapro, Celexa, Luvox, Paxil og Zoloft.

tricykliske antidepressiva

Under en tricykliske antidepressiva kan være en mulighed for kronisk deprimerede patienter, hvis symptomer ikke reagerer på behandling med et SSRI. Tricykliske omfatter nogle af de første antidepressiva, der var tilgængelige, såsom elavil, Sinequan, Pamelor og Tofranil.

Monoaminooxidasehæmmere

Ved hjælp af en MAO-hæmmer (MAO-hæmmer) for kronisk depression er normalt den sidste mulighed. Dette skyldes ubehagelige bivirkninger og særlige dietary restriktioner samtidig tage medicinen. MAO-hæmmere kan ikke tages sammen med visse over-the-counter koldt medicin. MAO omfatter medikamenter såsom Marplan, Nardil og Parnate.

Andre antidepressiva

Tager et antidepressivum, der ikke passer i disse klassifikationssystemer er en anden mulighed. For eksempel, Wellbutrin, Cymbalta, Remeron, Serzone, Desyrel og Effexor er al medicin, der kan betragtes i en klasse for sig og har været effektive i nogle patienter diagnosticeret med kronisk depression.

Andre faktorer

Behandling af depression er normalt en succes. Men nogle mennesker med kronisk depression ikke opleve lindring af symptomer ved at tage disse medikamenter. Ved hjælp af en stemning stabilisator eller antipsykotisk medicin som en booster til et antidepressivt kan være nødvendig.


        

Udgiv min kommentar