Fantacine.com

Sådan Tæl Units på en Insulin Needle

Insulinindsprøjtninger er en uundgåelig del af hverdagen for folk, der har type 1 diabetes, eller dem, der bruger insulin til at kontrollere blodsukkeret. Ved at kombinere en sund kost, motion, glucose overvågning og insulin, kan diabetikere opretholde en bedre samlet livskvalitet. Med en smule koncentration og en rolig hånd, kan næsten alle udarbejde den korrekte dosering af insulin, som vil hjælpe dig med at bevare kontrollen over dit blodsukkerniveau.

Instruktioner

Udarbejdelse den korrekte dosis

1 Tag din ordinerede hætteglas med insulin, og sørg for at der er nogen større luftbobler. Tør toppen af ​​hætteglasset med en spritserviet som en sanitær foranstaltning. Grib din sprøjte og tage beskyttelseshætten fra kanylen. Pop den anden hætten stemplet.

2 Stik nålen af sprøjten ind i toppen af hætteglasset insulin. Vip hætteglasset på hovedet, holde nålen inde i den. Træk ned på stemplet at påbegynde udarbejdelsen af ​​dosis insulin.

3 Der er flere forskellige sprøjter, med plads til 30 enheder, 50 enheder eller 100 enheder. Tjek din sprøjte, som vil have sorte streger betegner enten en eller to enheder insulin pr mark, afhængig af sprøjtens kapacitet. Kig på din sprøjte at afgøre, om det er markeret i trin fem- eller 10-enhed. For sprøjter bruger intervaller fem enheder, hver mindre sort linje repræsenterer en enhed. For sprøjter bruger intervaller 10-enhed, hver mindre sort linje repræsenterer to enheder.

4 Se toppen af proppen, som den mængde insulin, der skal afgives, er mellem toppen af sprøjten og toppen af proppen. Fortsæt trække ned på stemplet, indtil sprøjten er fyldt med den ønskede mængde insulin.

TIPS

  • Sørg for at der ikke er luftbobler fanget i sprøjten. Hvis der er, knips forsigtigt cylinderen med fingeren, indtil boblen flyder til toppen af ​​sprøjten. Når luftboblen er nærmest nålen og skub stemplet lidt op, lige indtil boblerne er ikke længere til stede. Fortsæt med at udarbejde din dosering af insulin.
  • Kontakt din læge, når først begynder insulinindsprøjtninger.

        

Udgiv min kommentar