Fantacine.com

Bayer Contour Link Instruktioner

Bayer Contour Link Instruktioner


Hvis du er en af ​​de millioner af amerikanere, der har diabetes, så du kender betydningen af ​​præcise glukose test. Bayer Contour Link meter effektivt registrerer din glukose, men overfører også oplysningerne automatisk til din Metronic Minimed eller det kontinuerlige system glukosemonitorering via et trådløst netværk. Brug disse oplysninger til bedre at styre din spiseforstyrrelser valg og blod gllucose niveauer. Betjening af Contour Link er ikke svært, men kræver efter et par vigtige skridt til at sikre ensartethed og nøjagtighed.

Instruktioner

1 Sæt fingerprikkeren i Bayer Contour, efter du fjerner endedækslet. Træk og slip cocking ende af konturen linket, før du fjerner den forreste ende sikkerhed cap af lancer.This vil forberede din kontur link meter til sikkert og effektivt at teste dit blodsukker.

2 Tag en teststrimmel fra den forseglede beholder og låget straks at bevare sterilitet strimlerne. Face den grå ende af strimlen op og indsætte det i Bayer kontur link test slot.

3 Kontroller, om måleren er tændt. Bayer kontur bør automatisk tænde efter indsættelse af test strip. Displayet skal vise skulle en lille dråbe blod i bunden af ​​skærmen, der angiver at enheden er klar til at teste dit blod. Den opadgående peger pilen angiver enheden er klar til at sende dit blodsukker oplysninger til den tilsvarende Medtronic-enheden.

4 Vask dine hænder med sæbe og vand, før du placerer din finger ved siden af endedækslet af Bayer Contour. Tryk på den blå udløserknap for at punktere huden og vent til dannelsen af ​​en enkelt dråbe blod på fingeren.

5 Anbring spidsen af test strimmel på toppen af bloddråben, og vent ca. fem sekunder, indtil du hører måleren bip. Skub ikke test strimmel med fingeren eller forsøge at tørre blodet på toppen. Afprøvningen strimmel absorberer automatisk den nødvendige mængde blod fra fingeren uden ekstra pres.

6 Vent, indtil Bayer kontur viser dine resultater. Numrene vil begynde at blinke kort efter ser ud til at indikere, at resultaterne er blevet sendt til din Medtronic-enhed. Vent indtil skærmen er holdt op med at blinke, før du fjerner og kasserer test strip. Hvis du fjerner strimlen før de blinkende stopper, vil dine resultater ikke nå Medtronic-enheden.

TIPS

  • Hvis du flytter din Bayer Contour til en placering med en anden temperatur, såsom en screenet veranda eller en aircondition soveværelse, vente mindst tyve minutter for enheden for at justere for at sikre nøjagtige testresultater.
  • Hvis dine blodsukkerniveauer flytter i nye eller usædvanlige mønstre, se din læge straks, da det kan være en indikator for noget mere alvorligt.

        

Udgiv min kommentar